Fakro dakkapel basis duo

Slim gebruik van licht en ruimte met de FAKRO dakkapel Basis

 

De FAKRO dakkapel Basis is een slimme en voordelige oplossing voor net wat meer licht en ruimte op zolder. Er kunnen zelfs tot drie FAKRO dakramen naast elkaar in combinatie geplaatst worden. Deze serie dakkapellen is zo gemaakt dat het eenvoudig binnen één dag te plaatsen is. En in veel gevallen zonder vergunning.

blobid1.jpg

Bij het ontwerp van de dakkapel Basis heeft FAKRO licht, ruimte, comfort en duurzaamheid als uitgangspunten genomen. Het product maakt van een FAKRO dakraam een dakkapel door de helling van het dakraam met 10° te verhogen. Hierdoor ontstaat er extra ruimte in de kamer. Dankzij de slimme constructie is deze dakkapel binnen één dag te plaatsen. In veel gevallen kan dit zelfs vergunningsvrij (informeer altijd vooraf bij de lokale gemeente).

De constructie van deze dakkapel is uit te breiden tot een breedte waar maximaal drie hoogwaardige FAKRO dakramen in passen. Deze dakramen hebben de vertrouwde kwaliteitskenmerken van FAKRO, zoals de handgreep aan de onderzijde, een geïntegreerd ventilatierooster en een jarenlange garantie. Bij de afwerking van de dakramen kan gekozen worden voor verschillende opties, zoals (extra isolerende) glaspakketten, elektrische bediening en een ruim assortiment zonwering en raamdecoratie.

Voor nog meer licht en ruimte zijn er in de serie FAKRO dakkapellen ook nog de modellen Plus en Lux. Binnen deze constructies is het mogelijk om zowel boven als onder dakramen toe te passen.

Wil je meer weten? Ga dan snel naar een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.