De unieke voordelen van Unidek PasDak

Stop met zagen!

De tijd van eerst zelf die dakelementen zagen, is nu echt voorbij. Het kan veel sneller en slimmer. Met Unidek PasDak ben je zorgeloos onder de pannen, voor zowel kleine als grote projecten. Met dit vernieuwde daksysteem kun je als vakman nog meer maatwerk en service bieden. Zonder risico of extra tijdsinvestering.

Het zagen van dakelementen, kost niet alleen veel tijd, maar het luistert ook enorm nauw. Een klein zaagfoutje kan al zorgen voor koudebruggen of luchtlekken. Dat wil je als professional natuurlijk voorkomen. Met Unidek PasDak kun je rekenen op kant-en-klare pakketten met op maat gezaagde dakelementen én een duidelijk legplan! De ideale oplossing voor complexe dakconstructies, zelfs wanneer die maar met één hoek- of kilkeper bevatten.

De unieke voordelen voor professional en klant

Unidek PasDak is een alternatieve prefab-oplossing zonder risico’s, die je snel kunt offreren en razendsnel krijgt aangeleverd. Met dit vernieuwde daksysteem bied je als vakman natuurlijk extra toegevoegde waarde voor je klanten, die profiteren van zes unieke voordelen: snelle montage, minder mankracht en kraantijd, hogere luchtdichtheid, minder afval, technische ondersteuning én een duidelijk legplan. Met andere woorden: je ontzorgt de klant van start tot finish en werkt daarbij veel sneller en slimmer dan wanneer je die dakelementen eerst nog moet gaan zagen. Tel uit je winst.

Zo werkt het

Op basis van jouw werktekening ontvang je van Kingspan Unidek een complete set digitale tekeningen (pdf), bestaande uit een legplan met maatvoering, codering en doorsneden. Na jouw akkoord, zaagt de producent alle dakelementen exact op maat. Al binnen twaalf (!) werkdagen heb je het complete pakket in huis, inclusief logische indeling en montage-instructie! Op www.stopmetzagen.nl kun je snel en makkelijk een projectofferte aanvragen. Na het uploaden van jouw werktekening, ontvang je snel een gedetailleerde offerte.

Wil je ook stoppen met zagen en gebruikmaken van alle voordelen die Unidek PasDak te bieden heeft? Vraag bij jouw Bouwcenter naar de mogelijkheden van dit daksysteem voor jouw project.