Jet Vario Therm lichtstraten van JETBIK

Met de JET Vario Therm haal je een efficiënt all-in-one snelbouwsysteem voor lichtstraten in huis. Uitermate geschikt voor het inbouwen van een lichtstraat in bedrijfshallen. Dankzij de zelfdragende en volledig thermisch gescheiden lichtstraatopstand is er geen stalen onderconstructie nodig. Het resultaat? Een forse besparing op materiaal, bouwtijd en energie. 

De voordelen van Jet Vario Therm

De stabiele opstand maakt extra ondersteuning voor ravelingen overbodig. Hierdoor gaan de materiaalkosten en bouwtijd flink omlaag. Dankzij de uitgekiende vorm van het aansluitprofiel, realiseer je tot wel 70% energiebesparing ten opzichte van conventionele lichtstraten. Maar dat is niet alles. JET Varia Therm lichtstraten zijn duurzaam en doorvalveilig, brand- en vliegvuurbestendig, hagel- en geluidwerend en werken inbraak vertragend. 

Zelfdragende opstand

De zelfdragende opstand bevat een bijzonder composietprofiel, opgebouwd uit een meerwandig basisprofiel van hard PVC en een aluminium afdekprofiel. De harde PVC constructie zorgt voor een thermische scheiding. Het profiel heeft een fraaie uitstraling en beschermt het kunststof tegen weer en wind. 

Besparing op energie

Naast materiaalbesparing heeft Jet Vario Therm een bijzonder hoog isolerend vermogen. Voor de vensters zijn diverse opties aanwezig. Van een enkele spouwplaat met een dikte van 16 mm tot een dubbelwandig systeem met een dubbele spouwplaat van 10 mm. 

Toepassingsmogelijkheden van Jet Vario Therm

De JET Vario Therm lichtstraten zijn breed inzetbaar, met name voor industriële toepassingen. Ze zijn leverbaar in een gebogen uitvoering én als zadeldak (JET Vario Therm S). Voor iedere situatie een passend snelbouwsysteem!

JET Vario Therm van JETBIK bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een efficiënt all-in-one snelbouwsysteem voor lichtstraten? Bijvoorbeeld omdat je wilt besparen op arbeid, materiaal en energiekosten? Kies dan voor het JET Vario Therm systeem, verkrijgbaar bij Bouwcenter. Neem contact op met een dichtsbijzijnde Bouwcentervestiging voor meer informatie. 

Terug naar blogs