RHEINLANDVARIABEL

NIEUW! Laumans RHEINLANDVARIABEL sinterengobe grijs kleurnummer 21. 

Een dakpan voor bijzondere moderne bouwstijlen

Moderne Architectuur maakt in de meeste gevallen indruk door elegante eenvoud en hoogwaardige materialen. Deze factoren zijn ook van toepassing op het dak. De klassieke RHEINLANDVARIABEL van Laumans biedt premium kwaliteit en is nu ook verkrijgbaar in de kleur 21 grijs sinterengobe.

De basisvorm van de RHEINLANDVARIABEL vindt zijn oorsprong in de 19e eeuw. Deze werd doorontwikkeld en de productieprocessen zijn geoptimaliseerd. Tegenwoordig staat de keramische dakpan bekend om zijn beschermende functie en zijn tijdloze en eenvoudige design.

Vooral architecten hechten enorm veel waarde aan eenvoudig gevormde dakpannen. De RHEINLANDVARABEL is in een tweetal rode en antraciet tinten verkrijgbaar en eveneens in de kleuren 12 Altfarbe en 30 Xenon grijs. De nieuwe kleur 21 grijs sinterengobe overtuigt door zijn licht grijze kleur en zijn matte glans.

blobid0.jpg

Neutrale dakbedekking

De vorm en kleur van deze dakpan past uitstekend bij de verschillende bouwstijlen. De reden hiervoor is het oppervlakte-effect : zakelijk, gestructureerd en de decente holling. Dit maakt de RHEINLANDVARIABEL een bijzonder neutrale dakbedekking voor een- en tweegezinswoningen.

Extra mooi en strak af te werken door gebruik te maken van gevelpannen bij de zijafwerking van het dak. Deze gevelpannen zijn leverbaar in twee modellen, namelijk met binnen– en buitenliggende flap. Daarnaast is voor dit nieuwe product eveneens de platte vorst type 200 verkrijgbaar.

De voordelen

Het harde oppervlak van de dakpan overtuigt van hoge kwaliteit en de dubbele zij– en kopsluiting staan garant voor regenbestendigheid. Dit dakpanmodel biedt de mogelijkheid daken te realiseren met een minimale dakhelling van 17 graden.

De RHEINLANDVARIABEL biedt concrete voordelen voor de verwerker. Door zijn variabiliteit zijn de dakpannen snel, eenvoudig en probleemloos te verwerken en ook te combineren met andere dak gerelateerde bouwproducten.

Voor dakrenovaties alsook voor de moderne nieuwbouw, deze dakpan van LAUMANS staat voor hoge kwaliteit en gaat altijd met z’n tijd mee.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met jouw Bouwcenter.