RHEINZINK dakkapel inmeetservice

  • Inmeetservice op locatie
  • Uitgebreid legplan
  • Complete levering op de bouwplaats

Dakkapel met Rheinzink

Met Rheinzink kun je een dakkapel op een duurzame en hoogwaardige manier bekleden. De zijwangen, de dakrand maar ook de boeidelen kunnen worden voorzien van zink.

Zink is een onderhoudsvrij materiaal, waardoor schilderen niet meer nodig is: wel zo praktisch bij een dakkapel. Het materiaal gaat daarbij ook nog eens decennialang mee, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt.

Daarnaast is Rheinzink volledig recyclebaar en circulair, wat wordt onderstreept door de Cradle to Cradle certificering: geen afval en 100% herbruikbaar.

Slider_Rheinzink_0003_C2C-Bronze.png

Met de juiste gereedschappen en ervaring in de bouw kun je deze klus prima zelf uitvoeren. Het benodigde materiaal kan op maat worden gemaakt en is binnen enkele dagen leverbaar. Mocht je extra ondersteuning nodig hebben, dan kan de Rheinzink inmeetservice worden ingeschakeld.

Inmeetservice

Hoe groot of klein het werk dan ook is, wij bieden assistentie aan voor iedere klus. Rheinzink kan helpen bij het inmeten, het maken van een stuklijst en het opstarten van het project. Op basis van de inmeetgegevens maken wij een overzichtelijk legplan en produceren wij het benodigde materiaal op maat. Het materiaal wordt als compleet pakket op de bouwplaats geleverd, waarna wij optioneel ook kunnen helpen bij het opstarten van het project.

Dit alles tegen een schappelijke kostenvergoeding. Neem voor meer informatie contact op met jouw Bouwcentervestiging!