Skylux iWindow flex

Mag je van jouw opdrachtgever een opengaande glaskoepel plaatsen die goed isoleert en makkelijk te plaatsen is? Dan ben je bij Skylux aan het juiste adres! De iWindow Flex is een state-of-the-art design koepel voor maximale lichtinval. De klant kiest zelf de opstand, waardoor je jouw klus in een handomdraai uitvoert. Kortom: optimale lichtinval, maximale isolatie én vliegensvlug plaatsbaar. We vertellen je graag meer over dé design glaskoepel van dit moment: de iWindow Flex van Skylux.   

iWindow Flex: plaatsbaar met opstand naar keuze

iWindow Flex glaskoepels zijn verkrijgbaar in 2- of 3-wandig isolatieglas (in HR ++ of HR +++) voor uitstekende isolatie. De glaskoepels hebben een strakke, eigentijdse vormgeving met slanke omkadering. Een échte eyecatcher in ieder modern interieur. Daarnaast zijn alle modellen doorvalveilig en verkrijgbaar als vaste- of opengaande uitvoering. Maak je de keuze voor een vaste uitvoering, dan kies je vervolgens voor losse elementen óf een complete set. De vaste uitvoering als complete set is voorgemonteerd op een pvc-opstand 20/00 EP, met optioneel ingebouwde LED-verlichting en/of elektrische binnenzonwerking, werkend op afstandsbediening. De opengaande variant is ook verkrijgbaar als complete set. Perfect ventilerend dus! Met de bijgevelerde afstandsbediening opent de bewoner zijn glaskoepel in een handomdraai. Daarnaast wordt een iWindow Flex opengaande glaskoepel standaard geleverd met een regendetectie. Het daglichtelement sluit automatisch bij een regenbij. Comfort ten top!

Eenvoudig montabel

iWindow Flex glaskoepels bij Bouwcenter

Ben jij voor jouw klant op zoek naar een design lichtkoepel voor maximale lichtinval? Eén die perfect isoleert, gemakkelijk te openen én te plaatsen is? Dan is de iWindow Flex glaskoepel iets voor jou. De glaskoepels zijn verkrijgbaar bij Bouwcenter, zowel in vaste- als opengaande uitvoering. Beide varianten zijn te monteren op diverse type opstanden. Kortom: snel plaatsbare design lichtkoepels. Ben jij benieuwd naar de vele mogelijkheden van een iWindow Flex glaskoepel? Kom dan snel langs bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.