Solatube: geniet van daglicht

Solatube brengt daglicht

Met Solatube’s innovatieve daglichtsystemen tover je jouw huis of werkplek om in een gezonde en fijne plek om te leven.  

Briljante technologie

De unieke licht-vangende koepel brengt een enorme hoeveelheid daglicht via een reflecterende buis vanuit elke hoek naar binnen. Middels een stijlvolle plafondplaat, welke verkrijgbaar is in diverse ronde en vierkante uitvoeringen, wordt het diffuse licht de ruimte in verspreidt.

Waar wordt het toegepast?

Solatube’s innovatieve daglichtsysteem kan daglicht transporteren tot wel 20 meter. Zo kunnen alle denkbare donkere ruimtes geconverteerd worden naar fijne, gezonde en leefbare ruimtes. De installatie vergt relatief weinig constructie-aanpassingen, zodat het Solatube daglichtsysteem op vrijwel alle daken en gevels en zelfs door de grond toegepast kan worden.

Nog meer mogelijkheden!

Omdat de zon niet altijd schijnt (of juist wel terwijl er behoefte is aan minder daglicht) zijn er mogelijkheden om de Solatube uit te breiden met diverse opties. Hierbij kan je denken aan kunstverlichting, een ventilatiesysteem of een daglichtdimmer. Tevens zijn er inbraak- en brandwerende accessoires verkrijgbaar.

Voor een moderne en strakke afwerking

Naast de assortimentsuitbreiding van twee vierkante plafondplaten, is er ook een vierkante, stucbare plafondplaat. Het betreft de ‘verzonken’ plafondplaat. Ideaal voor huizen met een modern en strak interieur.

Bij dit type wordt eerst de vierkante omvormbak van het Solatube daglichtsysteem ingebouwd. Daarna wordt de omvormbak aangeheeld met stucwerk. Als laatste stap wordt de verzonken plafondplaat in de omvormbak gelegd. In tegenstelling tot andere plafondplaten, ligt deze geheel vlak met het plafond. Het resultaat is een moderne en strakke afwerking van uw daglichtbuis.

Informeer er naar bij jouw Bouwcenter! Bekijk hier de dichtstsbijzijnde vestiging.

imagemx7er.png