Universele ruiterrol optivent

Unieke ventilatietechniek, gegarandeerde afdichting

Goede ventilatie is voor een hellend dak van levensbelang. En dat bedoelen we letterlijk: door een goed geventileerde dakspouw gaan de dakpannen en de onderdakconstructie veel langer mee. Bovendien verkleint goede dakspouw ventilatie de kans op stormschade! Met de Universele Ruiterrol Optivent van BMI Monier ben je verzekerd van optimale ventilatie.

UNIEKE TECHNOLOGIE

De Universele Ruiterrol Optivent is een van de eigen innovaties van BMI Monier en voorzien van dubbele ventilatiekanalen met een unieke labyrint-technologie. Deze zorgt voor een uitstekende ventilatie-prestatie. De ventilatieopeningen zijn zo geplaatst dat ze tegelijk de regendichtheid en weerstand tegen stuifsneeuw garanderen.

website1.jpg

BREED INZETBAAR

Een groot pluspunt is de variabele breedte van 300 tot 340 mm. Die maakt dat de Universele Ruiterrol Optivent gebruikt kan worden bij vrijwel alle gangbare dakpanmodellen. Ook op de sterker geprofileerde dakpanmodellen, zoals de OVH en de De Nieuwe Hollander-V, is hij perfect toe te passen, dankzij de rekfactor van 50%.

PRETTIG TE VERWERKEN

Hoe gemakkelijker producten te verwerken zijn, hoe beter. Gebruiksgemak hebben we bij BMI Monier hoog in het vaandel staan. De butyl kleefstroken aan de onderzijde zijn voorzien van snel en eenvoudig te verwijderen kleefstroken voor een goede aansluiting op de dakpannen. De aanvorming op de dakpannen gaat gemakkelijk vanwege de aluminium versterkte zijkanten met plooibaar vlies die vertrouwd aanvoelen.

website2.jpg

PLUSPUNTEN VAN DE UNIVERSELE RUITERROL OPTIVENT
  1. Innovatieve ventilatietechniek
  2. Gegarandeerd regendicht
  3. Biedt weerstand tegen stuifsneeuw
  4. Toepasbaar op vrijwel alle dakpanmodellen
  5. Eenvoudig en snel aan te vormen
  6. Vrijwel altijd toepasbaar door de variabele breedte van 300 tot 340 mm

blobid0.jpg

TECHNISCHE GEGEVENS

Materiaal 
Zijkanten van sterk geplooid weers- en UV-bestendig kunststofvlies met butylkleefstroken aan de onderzijde. Middenstrook van PP-vlies waterafstotend en UV-bestendig en voorzien van innovatieve ventilatietechniek (tunnels)

Afmetingen     
Lengte 5 m en 10 m
Breedte 300 – 340 mm

Kleuren           
Zwart, antraciet en rood

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met jouw Bouwcentervestiging