VELUX Flex Foam

Standaard geïntegreerd in gootstuk types EDW en EDJ

Snel en efficiënt dakdekken? Het kan met VELUX Flex Foam. Door de diagonale inkepingen is het foam flexibel, waardoor het direct zijn vorm aanpast aan de dakbedekking. Het resultaat is een betere aansluiting met de dakbedekking én een beduidend langere levensduur. En, je hoeft geen aanpassingen meer te doen aan het foam, waardoor je sneller en efficiënter te werk kunt. Ongeacht welk type dakpan je kiest. Handig!

Gereedschap of verdere verwerking zijn overbodig

Hierdoor wordt het montageproces een fluitje van een cent. Je hebt geen gereedschappen meer nodig. Sterker, monteren van een VELUX dakraam wordt hiermee makkelijker dan ooit. 

Montage van een dakraam is een fluitje van een cent met Flex Foam

Velux Flex Foam: ultiem UV-resistent

Flex Foam is is gemaakt van UV-resistent materiaal. Het gaat extra lang mee en is hierdoor bijzonder duurzaam. De kwaliteit van aansluiting tussen dakraam, gootstuk, dakbedekking en dakconstructie zijn voor lange tijd gewaarborgd.

Optimale beschermt tegen weersinvloeden 

De diagonale inkepingen zorgen voor een goede aansluiting tussen de dakconstructie, het gootstuk en de dakpannen. Het resultaat is dat sneeuw en regen geen kans krijgt om de dakconstructie aan te tasten. Met andere woorden: met VELUX Flex Foam heb je langer plezier van jouw dakbedekking. 

VELUX Flex Foam bij Bouwcenter

Wil jij meer weten over de vele voordelen van VELUX Flex Foam? En wil je snel en efficiënt aan de slag met dakbedekken? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres!
Wij verkopen een breed VELUX assortiment: van dakraam en toebehoren tot VELUX Flex Foam. Vraag daarom nu hier extra informatie op. 

Terug naar blogs

Vraag meer informatie aan

Neem contact op met jouw Bouwcenter om hier meer over te weten te komen.

Neem contact op