VELUX modulaire daklichten

Elegante glazen oplossing voor platte daken

VELUX modulaire daklichten zijn glazen dakramen voor platte daken, die voor een maximale lichtinval zorgen, onder andere doordat de kozijnen van onderaf niet zichtbaar zijn. VELUX modulaire daklichten hebben een elegant en esthetisch ontwerp en laten daglicht binnenvallen in utiliteitsgebouwen. Modulaire daklichten zijn vlakke lichtkoepels en op maat gemaakte oplossingen die worden geconfigureerd, geproduceerd en geleverd conform specifieke vereisten.

Ontdek de verschillende toepassingsmogelijkheden van daklichten

Modulaire daklichten zijn verkrijgbaar in drie varianten: Monolight, Linearlight en Circularlight. Deze oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende vaste en ventilerende combinaties en beglazing die wel of niet inbraakwerend en beloopbaar is. Zo heeft u de vrijheid om een ontwerp te maken conform de specifieke projectvereisten.

image8yd1t.png

Modulaire daklicht oplossingen

Ontdek de verschillende toepassingsmogelijkheden van modulaire daklichten 

Modulaire glazen daklichten zijn vlak en verkrijgbaar in drie varianten: Monolight, Linearlight en Circularlight. Deze oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende vaste en ventilerende combinaties en beglazing die wel of niet inbraakwerend en beloopbaar is. Zo heeft u de vrijheid om een ontwerp te maken conform de specifieke projectvereisten.

Monolight

beeld2.png

Enkel glazen platdakraam dat daglicht laat binnenvallen in elke gewenste ruimte van een gebouw. 

Linearlight

beeld3.png

Een reeks verbonden glazen platdakramen die de mogelijkheid biedt om een brede, doorlopende bron van daglicht te creëren. 

Circularlight

beeld4.png

Een elegant, rond daklicht voor platte dakken voor natuurlijk licht in een aantrekkelijk ontwerp.  

Inbraakwerend

Bereikbare daklichten moeten conform het bouwbesluit inbraakwerend zijn.

Linearlight: vast en/of ventilerend

  • Ventilerende module
  • Dubbele pakking
  • Afvoergoot
  • Subtiele balk
  • Vaste module
  • Beglazing met zeefdrukprint
  • Aluminium raamprofiel
  • Houten opstand

beeld5.png

Monolight Beloopbaar

Indien de ruimte onder een toegankelijk dak natuurlijk licht nodig heeft, is de Monolight Beloopbaar de ideale oplossing. Dit product is een veilige oplossing voor huishoudelijke toepassingen, zodat men op het daklicht kan stappen of er langs kan lopen, wanneer het dak toegankelijk is en er een dakluik in dat gebied is geplaatst. Monolight Beloopbaar is verkrijgbaar met dubbele beglazing met optionele antislipfunctie.

beeld6.png

Wil je meer informatie? Ga dan naar jouw Bouwcentervestiging

Velux Commercial_ (002).jpg