VELUX STUDIO ‘3-in-1’-dakraam

Het nieuwste kunststukje van VELUX

DRIE DAKRAMEN IN 1 FRAME

Zoekt jouw klant naar manieren om binnen meer ruimte te creëren? Door het binnenhalen van meer daglicht en frisse lucht, kun je meer comfort toevoegen en een ruimte groter laten lijken.

Vanuit die gedachte heeft VELUX een innovatief nieuw dakraam ontwikkeld, dat drie dakramen in één frame combineert en dat je heel eenvoudig kunt monteren. In deze blog schijnen we het licht op de belangrijkste voordelen van dit nieuwe kunststukje van VELUX.

Meer daglicht, meer ruimte, meer comfort

Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’-dakraam combineert in feite drie dakramen. De constructie bestaat uit één vast raam en twee ramen die open kunnen. Dankzij de slanke kozijnen komt er 23% meer natuurlijk licht binnen dan bij drie los naast elkaar geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Met als eindresultaat een licht, helder en ruim interieur. Bijkomend voordeel van die slanke kozijnen in dit esthetisch verantwoorde dakraam is dat de bewoners door het raam extra veel uitzicht hebben!

Eenvoudige montage

Je kunt dit dakraam net zo snel en eenvoudig monteren als één enkel VELUX dakraam. Dat heeft alles te maken met het unieke ontwerp van het frame. Dankzij deze constructie kun je dus als vakman veel tijd besparen. Dit product levert daarmee niet alleen veel voordelen op voor de bewoners, maar is ook ideaal voor montagebedrijven.

Velux-Slider_0004_137093-01-XXL.jpg

Maximaal gebruikersgemak en comfort

Hoe lekker is het om met een druk op de knop frisse lucht binnen te laten? De uitzonderlijke isolatie- en ventilatiemogelijkheden van het VELUX STUDIO ‘3-in-1’-dakraam zorgen voor maximaal wooncomfort en gebruiksgemak. Met VELUX INTEGRA® kun je het dakraam elektronisch maken.

Automatische ventilatie, gezond binnenklimaat

Willen de bewoners automatische ventilatie? Dan kun je het dakraam aansluiten op het smarthome automation-systeem met sensoren (VELUX ACTIVE with NETATMO), dat altijd een optimaal binnenklimaat creëert. Deze sensoren meten wanneer het binnen te warm wordt of wanneer de luchtkwaliteit niet gezond meer is, waarna de dakramen automatisch openen of sluiten.

Om de bediening nog eenvoudiger te maken, is het mogelijk de VELUX ACTIVE app te verbinden met Apple HomeKit, Google Assistent-producten en spraak-assistent Siri.

Over VELUX

Wereldwijd werkt de VELUX Groep al 78 jaar aan producten die helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen, leren of recreëren. Dit komt tot uiting in daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Het assortiment van VELUX bestaat uit vele typen raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieoplossingen en intelligente bedieningssystemen.

Wil je nog meer informatie over de nieuwste innovatie van dit gerenommeerde merk? Bij jouw Bouwcenter-vestiging vertellen ze je graag meer over dit nieuwe type dakraam.