Wienerberger - ondervorsten

DE VERWERKING VAN ONDERVORSTEN EEN KOUD KUNSTJE?

Maak kennis met de verbeterde kleefkracht voor toepassing op vochtige en koude dakpannen.


Als vakman van deze tijd wil je duurzaam, veilig en efficiënt bouwen. Het liefst in alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden. Met
de Alu-Rol Extreme en de Flexi-Rol Extreme maken we dat mogelijk. Deze ondervorsten hechten dankzij de innovatieve kleefstrook ook goed op vochtige en koude dakpannen. Hiermee kun je ervoor zorgen dat het natte najaar en de koude winter minimaal vat krijgen op jouw agenda. 

Ondervorsten van hoge kwaliteit

Om de nokconstructie te beschermen tegen vocht, heeft Wienerberger een selectie ondervorsten van hoge kwaliteit in huis. Het resultaat van deze zelfventilerende ondervorsten is een goede ventilatie van de ruimte tussen de dakpannen en de onderliggende constructie. Ze zijn muis- en vogeldicht én blinken uit in verwerkingsgemak. 

imagekqg9s.png

VOORDEEL VOOR DE VERWERKER

Nieuw is dat de Flexi-Rol Extreme en Alu-Rol Extreme ondervorsten van Wienerberger beter verkleven; ideaal in landen met een wisselend klimaat, zoals Nederland. Deze ondervorsten (beschikbaar in rood of zwart) zijn voorzien van een innovatieve rode kleefstrook, zodat je ze zelfs bij temperaturen tot -5°C goed kunt verwerken, zonder dat er kleefkracht verloren gaat. De ondervorsten hebben 30 minuten na aanbrengen een belastbare verbinding en na 24 uur is de maximale kleerfkracht bereikt. Deze ondervorsten doen technisch niet voor elkaar onder, maar kennen uiteraard wel verschillen.

Alu-Rol Extreme: unieke microperforaties

De Alu-Rol Extreme is een ventilerende ondervorst met unieke microperforaties, bestaande uit een fijn gegolfde aluminiumrol, dat is voorzien van een uv-bestendige acrylaatcoating. De Alu-Rol Extreme is leverbaar in 2 breedtematen; 320 mm óf 370 mm breed. De lengte van de rol is 5 meter. Bij een breedte van 370 mm is deze ondervorst (in rood of zwart) bij uitstek geschikt om te verwerken op de hoekkeper. De ventilatiecapaciteit van de Alu-Rol Extreme is 252 cm² per meter. De garantie op dit product is dertig jaar. 

website-beeld1-alu.png

Flexi-Rol Extreme: luchtdoorlatend geweven PP-doek

De Flexi-Rol Extreme is een ventilerende ondervorst van luchtdoorlatend geweven PP-doek, met aan beide zijden een aluminium slab, dat is voorzien van een uv-bestendige acrylaatcoating. De Flexi-Rol Extreme wordt geleverd in een breedte van 320 mm en een lengte van 5 meter. De ventilatiecapaciteit van de Flexi-Rol Extreme is 178 cm² per meter. De garantie op dit product is twintig jaar. 

website-beeld1-flexi.png

 

Wil je meer weten over deze vernieuwde ondervorsten? Vraag ernaar in jouw Bouwcenter-vestiging!