PicusElement: kwaliteitswaarborging door één compleet concept

Van Vuuren biedt een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept: PicusElement. Met een PicusElement beantwoorden we de moderne behoefte voor het bieden van een totaaloplossing. Wanneer je kiest voor een PicusElement, heb je altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen. Maar wat zijn de mogelijkheden als je kiest voor een deurkozijncombinatie van Van Vuuren? We laten het je graag zien.

Slider.png

De mogelijkheden:

  • Functionele deur met glas

Dit complete concept bestaat uit een functionele deur met glas, waarbij je kunt kiezen voor een deur met of zonder functioneel glas. Daarnaast heb je de keuze uit een brand-, rook-, geluid-, inbraak- of klimaatwerende deur óf een combinatie van meerdere functionaliteiten. Hiermee kan je jouw deur helemaal naar de vooraf vastgestelde eisen voor het gebouw samenstellen.

  • Hang- en sluitwerk

De deurkozijncombinatie is inclusief beslag, scharnieren, deurdranger en een valdorpel. Ook is deze indien gewenst te combineren met een 3-puntssluiting voor extra veiligheid. Hierbij is er keuze uit meerdere verschillende modellen.

  • Functioneel kozijn

Diverse deur- en muuraansluitingen zijn mogelijk bij de PicusElement. Wil je graag meer informatie hierover? Neem gerust contact op met jouw Bouwcenter vestiging.

DKC's H&S.png

Waarom kiezen voor PicusElement?

De functionaliteit van een deur wordt mede bepaald door het toegepaste hang- en sluitwerk en het kozijn. Door deze totaaloplossing kan worden geborgd dat je altijd een product toepast welke voldoet aan de eisen gesteld in het bouwbesluit. PicusElement wordt altijd conform het testcertificaat geleverd. Daarnaast zijn alle producten slim op elkaar afgestemd, waardoor faalkosten voorgoed verleden tijd zijn met dit unieke concept. Het houten nastelkozijn kan achteraf in de wandsparing worden geplaatst. Zonder schaafwerk en met minimale kans op beschadigingen.

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw Bouwcenter, dan helpen we je graag!