Husky Softclose schuifdeursysteem

Ga jij aan de slag met het monteren van een lichte tot zware schuifdeur? En zoek je een deursysteem van topkwaliteit, dat geruisloos schuiven garandeert? Dan kun je niet om Husky Softclose van Henderson heen! Het totaalsysteem is gemakkelijk te installeren en uitermate verfijnd, dankzij het ingebouwde soft open- en sluitsysteem. We vertellen je graag meer over dit verfijnde deursysteem: de Henderson Husky Softclose.

Husky Softclose deursysteem

Husky Softclose is uitermate geschikt voor het schuiven van houten- en metalen binnendeuren met een gewicht tot 100 kg. Het ingebouwde soft open- en sluitsysteem vertraagt langzaam de deur en trekt deze naar zijn definitieve positie. Het resultaat is een uiterst verfijnd en stil product, dat langer meegaat. Daarnaast is er een dubbele stop voorgemonteerd, dat verborgen ligt in de rails. Handig, want zo installeer je het systeem eenvoudig. Het systeem wordt geleverd met een rails van 2 meter en is verkrijgbaar in drie varianten, afhankelijk van deurgewicht en toepassing. Voor de lichte binnendeuren is er de SOFTH40/20. Daaropvolgend de SOFTH60/20 en de SOFTH80/20.

Uiterst verfijnd deursysteem. Helemaal van nu!

Minimalisme ten top

Montage Husky Softclose

Over de montage is vanaf het eerste moment in de ontwikkeling van de Husky Softclose nagedacht. De hangrollen en het softclose systeem zijn samengesteld tot 1 loopwagen. De plaatjes om de softclose te monteren passen perfect in de aluminium rails en zijn eenvoudig vast te zetten met inbusboutjes. In slechts enkele minuten monteer je de rails en stel je de schuifdeur af. Ben je benieuwd hoe je totaalsysteem in een handomdraai installeert? Lees dan het handige stappenplan hier

De voordelen op een rij

  • Geruisloos schuifdeursysteem met ingebouwde soft open en sluit mechanisme
  • Softstop ‘vangt’ de deur op en trekt deze in open- of gesloten positie
  • Lange levensduur, omdat hard sluiten tot verleden behoort
  • Eenvoudige montage, dankzij voorgemonteerde softstop
  • Oogt minimalistisch, helemaal van nu

Husky Softclose schuifdeursysteem bij Bouwcenter

Wil jij ook een woning voorzien van een degelijk, eenvoudig te monteren softclose schuifdeursysteem? Dan kun je niet om het Henderson Husky Softclose systeem heen! De collectie bestaat uit 3 pakketuitvoeringen, die naadloos aansluiten bij elk gewicht deur en toepassing. Ben je benieuwd naar dit systeem? Bezoek dan snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. We vertellen je graag alles over dit product. Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van projectspecifieke informatie.