Skantrae SlimSeries

Deuren met een prachtige industriële stijl kennen we al voor binnen: SlimSeries One en SlimSeries Ultra. Het succes van deze strak vormgegeven houten binnendeuren met smalle stijlen is enorm. Dit heeft Skantrae doen besluiten om ook industriële buitendeuren te ontwikkelen. Zo kan de stijl zowel binnen als buiten worden doorgevoerd! Eén prachtig totaalconcept.

Maak kennis met de nieuwe staal look achterdeuren met bijpassende hang- en sluitwerkpakketten: SlimSeries Outdoor. Het assortiment bestaat uit vijf verschillende modellen; één geheel met glas, de andere vier met diverse roedeverdelingen. SlimSeries Outdoor deuren zijn van hoge kwaliteit: FSC Optimax, voorzien van blank tweezijdig gehard isolatieglas en ventilatiesleuven. Het meest verkochte model 3-ruits is snel en uit voorraad leverbaar, de overige modellen zijn op bestelling verkrijgbaar. Door de zeer smalle stijlen van 75 mm en de zwart gegronde afwerking in RAL 9011 sluit deze nieuwe, unieke achterdeur perfect aan bij de eerder geïntroduceerde SlimSeries binnendeuren van Skantrae.Skantrae_032020_01.png

Bij deze industriële deuren bieden wij speciale, bijpassende hang- en sluitwerkpakketten aan. Dit beslag is perfect afgestemd op de uitstraling van de deur en uiteraard technisch geschikt voor de smalle stijlen. Daarnaast is de meerpuntssluiting voorzien van een zwarte voorplaat, zodat deze mooi past bij de zwarte stijl van de deur. Uiteraard maken de benodigde boringen en frezingen ook onderdeel uit van het hang- en sluitwerkpakket, zodat deze makkelijk en snel te monteren is.

Skantrae_032020_02.png

Kortom, een prachtige achterdeur die voldoet aan alle eisen! Toepasbaar als enkele en dubbele deur, helemaal in stijl en passend bij de binnendeuren uit het SlimSeries assortiment van Skantrae. Ga voor meer informatie naar jouw Bouwcenter of bekijk de website van Skantrae www.skantrae.com.