Buitendeurmodellen van Weekamp

Voor elk type woning heeft Weekamp Deuren een passende voordeur. In de betreffende bouwstijl, maar ook in de gewenste deurafmeting. Ook als het niet standaard is kan Weekamp Deuren het maken.

Extra isolerende deuren

Weekamp Deuren biedt je graag de mogelijkheid aan jouw deuren uit te voeren in 54 mm deurdikte (standaard deur is 38 mm). 54 mm dikke deuren bieden tal van voordelen. Panelen hebben een geïsoleerde kern. Er is meer ruimte voor beter isolerend glas. De deuren zijn zwaarder en zeer solide en kunnen aan de randen worden voorzien van een speciale sponning waarin een High Performance kaderprofiel zorgt voor een langdurig blijvende tochtwering.

 

 

Kortom: 54 mm dikke deuren zijn veilig, comfortabel een dragen bij aan een beter energielabel van jouw woning.

website1.png

Inbraakwerend

Naast duurzaamheid is veiligheid natuurlijk ook een belangrijk onderwerp. Daarom zijn de buitendeuren van Weekamp Deuren te voorzien van een High Performance driepuntsslot om deze nog veiliger te maken.

Kies je voor Weekamp High Performance hang- en sluitwerk, dan ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Al dit hang- en sluitwerk is onderworpen aan een fabriekstest en voldoet aan de strengste normen van gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid.

Kant-en-klaar

Om je te verzekeren van een perfecte verfkwaliteit kun je gebruik maken van de aflakservice. Iedere gewenste kleur is mogelijk en indien gewenst kun je zelfs kiezen om jouw buitendeur in twee kleuren af te lakken, waarbij de binnenkant en de buitenkant in verschillende lakkleuren worden afgewerkt.

Indien je volledig ontzorgd wenst te worden, kun je kiezen voor de Weekamp Montage Service. Dan wordt de deur digitaal ingemeten en vakkundig gemonteerd. Weekamp regelt alles. Bovendien krijg je maar liefst 6 jaar volledige fabrieksgarantie, ook op de montage. Hiervoor ontvang je van ons een montagecertificaat.

website2.png

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw Bouwcenter