Hoogwaardige deuren van topkwaliteit

Als je kiest voor een Hörmann garagedeur, dan kies je voor ultiem comfort, veiligheid en optimale isolatie. De deuren zijn makkelijk te openen en sluiten geruisloos. En dat is niet alles. Want Hörmann biedt een brede range garagedeuren. Of je nu op zoek bent naar een kanteldeur, openslaande garagedeur of automatische sectionaaldeur, bij Hörmann vind je de deur die bij jouw persoonlijke wensen past. Een stijlvolle garagedeur die je gevel compleet maakt.

Naast het brede assortiment garagedeuren, biedt Hörmann ook elegante voordeuren, die aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen. Veilig, modern, isolerend en passend binnen de stijl van je woning.

Hörmann voordeuren zijn veilig, modern en passend binnen iedere stijl van je woning.

In diverse kleuren leverbaar

De garagedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en oppervlakken. De uv-bestendige kunststoffoliebekleding aan de buitenkant van de stalen panelen zorgt voor een gedetailleerde natuurlijke houtlook of luxe antracietkleurige metaallook. Door de bijzondere bescherming van het oppervlak, blijven de 6 Decograin-decors jarenlang aantrekkelijk.

Garagesectionaaldeur: de deur van je dromen in Hörmann merkkwaliteit

De automatische Hörmann sectionaaldeur scheidt de buitenwereld van jouw persoonlijke domein en is het paradeplaatje uit de collectie. Deze deuren openen recht naar boven en nemen weinig plek in onder het plafond. Tevens kunnen de sectionaaldeuren in iedere garageopening worden ingebouwd, bieden ze een grote doorrijbreedte en zijn ze optimaal afgedicht. Daarnaast biedt deze variant, in vergelijking met andere garagedeuren, meer op het gebied van veiligheid, isolatie, comfort en eigentijds design.

Terug naar blogs