Hörmann voordeur

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige, inbraakwerende en warmte-isolerende voordeur? Dan ben je bij Hörmann aan het juiste adres! En kies je voor de voordeuren Thermo65, ThermoSafe of ThermoCarbon, dan bestel je al een nieuwe Hörmann voordeur vanaf  €1.698,-. We vertellen je graag meer over de Thermo65, ThermoSafe en ThermoCarbon van Hörmann: dé voordeur die beschermt wat jouw klant lief is!

De Thermo65 voordeur 

De stalen/aluminium Thermo65 voordeur is standaard berust met een inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting. Dankzij de uitstekende warmte-isolatie bespaart de bewoner op energiekosten. De voordeur is verkrijgbaar in diverse kleuren, motieven en decors. Vanzelfsprekend is iedere deur van hoge kwaliteit. Kortom: een stijlvol visitekaartje voor iedere woning. Verkrijgbaar al vanaf €1.698,-.

De ThermoSafe voordeur 

Samen met ThermoCarbon, behoort een ThermoSafe deur tot de nieuwste generatie voordeuren. Dit zijn deuren met een elegante look-and-feel, uitstekend isolerend en extreem veilig met standaard inbraakwerende RC 3-veiligheidsuitrusting. De voordeur is uiterst geluiddempend, heeft een grote stabiliteit en is onderhoudsarm. De voordeur is verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. Daarmee bepaalt de bewoner zelf de uitstraling van zijn entree. Van strak en modern tot klassiek en chique. Verkrijgbaar al vanaf 2.798,-.

Een stijlvol visitekaartje voor iedere woning!

De ThermoCarbon voordeur

De ThermoCarbon aluminium voordeur behoort tot de absolute top onder de aluminium voordeuren. Met een negenvoudig slot, verborgen scharnieren en drie- tot viervoudige splintervrije beglazing beschikt de ThermoCarbon over een hoge veiligheidsuitrusting. En met een U-waarde van maximaal 0,47 W/m²K past deze voordeur perfect in energiezuinige woningen. Naast een hoge geluiddemping biedt de ThermoCarbon alle voordelen die horen bij een aluminium voordeur. Al verkrijgbaar vanaf 3.598,-.

Hörmann voordeuren bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een elegante aluminium voordeur van hoogstaande kwaliteit? Eén die beschikt over een hoge veiligheidsuitrusting, onderhoudsarm is, perfect warmte-isolerend en geluidsdempend? Kies dan vooral voor een Thermo65, ThermoSafe of ThermoCarbon voordeur van Hörmann. En tot 31-12-2019 profiteer je ook nog eens van fikse korting. Bezoek daarom snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt en bestel snel.