Lijstwerkdeuren van Van Vuuren

Hier zetten we de opties voor lijstwerkdeuren op een rijtje. Zo combineer je design met de functionaliteit die je van ons gewend bent. Want het oog wil ook wat! Je hebt bij ons de keuze uit verschillende modellen en lijstwerklatten. Hiermee krijgt jouw pand gegarandeerd de stijlvolle en luxe uitstraling die past bij de rest van het interieur.

En dat allemaal met behoud van de gewenste (gecombineerde) functionaliteiten, zoals brand-, rook- en geluidswerendheid. Mix & match!

Plaatsing

We monteren de lijstwerklatten met behulp van een mal. De onderdelen worden op een standaardafmeting boven op de deur geplakt. Hierdoor blijven de deur én de functionaliteit volledig intact. Een luxe afwerking en strenge veiligheidseisen gaan op deze manier hand in hand!

De afwerkopties gelden voor onze lakdeuren (voorlak) en dus niet voor onze HPL-deuren. De lakdeuren worden eerst altijd gegrond. Zodra het lijstwerk erop zit, gaan de deuren nog een keer langs de spuiterij voor een complete dekking van de lak.

Modellen

Sierlijsten geven deuren extra uitstraling. En het mooie is: je kunt er alle kanten mee op. Lijstwerkdeuren passen dan ook in elk interieur. Van strak tot klassiek en van landelijk tot modern: bij ons vind je de lijstwerkdeur die je zoekt. Je hebt de keuze uit acht modellen. Kies voor één, twee, drie of vier panelen per deur in verschillende vormen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

image1wblk.png

Lijstwerklatten

Voor de afwerking van de panelen heb je de keuze uit verschillende soorten lijstwerklatten. Met het lijstwerk bepaal je de ‘finishing touch’ die ervoor zorgt dat jouw designdeur perfect in de stijl van het interieur past. Onze lijstwerklatten zijn verkrijgbaar in zes soorten.

image6b7ej.png

 

Meer weten?

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, onze medewerkers staan graag voor je klaar in jouw Bouwcenter of bekijk de brochure.