Skantrae NEXT: dé nieuwe generatie buitendeuren

Buitendeuren die dankzij hun isolerende kern buitengewoon duurzaam zijn en vanwege hun lichte gewicht ook zeer gebruiksvriendelijk. Skantrae NEXT buitendeuren worden dan ook gekenmerkt als: ‘dé nieuwe generatie buitendeuren’. Met de toevoeging van de NEXT achterdeuren biedt Skantrae vanaf 1 mei 2021 een brede en complete collectie buitendeuren die klaar zijn voor de toekomst.

Behalve goed isolerend en licht in gewicht zijn de NEXT buitendeuren zeer vormstabiel, getest volgens KOMO-richtlijnen en hebben ze geen stijl- en dorpelverbindingen. Tevens vragen ze minder onderhoud dan de traditionele buitendeuren omdat ze minder gevoelig zijn voor weersinvloeden. Verantwoordelijk voor deze grote voordelen is de unieke opbouw van de NEXT buitendeuren.

Samengestelde plaatconstructie

Alle NEXT modellen bevatten een plaatconstructie die is samengesteld uit een isolerende kern met aluminium platen aan weerszijden. Deze isolerende kern bestaat uit een XPS-hardschuim plaat die drukvast, vochtbestendig en licht van gewicht is, en daarnaast een verhoogde isolatiewaarde heeft. Dit betekent een lager energieverbruik in huis, dus maximaal wooncomfort voor een lagere energierekening. De aluminium platen zorgen voor een hoge vormstabiliteit waardoor eventueel krimp- en zwelgedrag sterk wordt verminderd. En door het gebruik van lichtgewicht materialen zijn de Skantrae NEXT buitendeuren zeer gemakkelijk te verwerken, in tegenstelling tot zware massief hardhouten buitendeuren.

HR++ glas

Desgewenst kunnen de Skantrae NEXT buitendeuren ook met glaspanelen geleverd worden. Daarvoor wordt in de NEXT achterdeuren gebruik gemaakt van HR++ glas. Dit HR++ glas is aan beide zijden voorzien van een speciale metaalcoating die er, samen met een brede luchtspouw met argongas, voor zorgt dat de kou buiten blijft en de warmte binnen. Omdat het zonlicht wel optimaal wordt doorgelaten, draagt het glas bij aan een behaaglijk en prettig wooncomfort.

Achterdeuren_Skantrae.png

Volop variatie

De oppervlakteplaten van de deurmodellen zijn van 100% FSC® -gecertificeerd hout. Met een uniforme houtnerftekening en een brede keuze uit verschillende series passen de buitendeuren in iedere stijl. Van statig klassiek tot strak en modern; onder gebracht in de buitendeurenseries Elegance, Entrance, Village en Nova. 

Gegarandeerde kwaliteit

Gekoppeld aan de hoogwaardige prestaties en het gebruiks- en verwerkingsgemak is iedere NEXT buitendeur een waardevolle aanwinst voor elk type woning. Op deze buitendeuren zit 10 jaar garantie. Daarmee kiezen professionals en consumenten voor gegarandeerde kwaliteit en zekerheid.

Opbouw NEXT buitendeuren:
  • Isolatie: XPS-schuimvulling met een dichtheid van 30 kg/m3
  • Isolatiewaarde: μ-waarde (W/m2.K). NEXT deuren; 1.56 W/m2.K
  • Stabilisatie: 2 stuks aluminium tussenlagen; dikte dekplaat: 8,5 mm
  • Deurdikte: 40 of 54 mm
  • Grondlak: 120 mμ grijs voorbehandeld in RAL 7038

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtsbijzijnde Bouwcenter en we helpen je graag!