Skantrae SlimSeries: deuren, accessoires, services én kasten op maat

"Aan alles gedacht"

Met SlimSeries speelt Skantrae in op de industriële woontrend. De deuren met zwarte of witte smalle stijlen en roedes zijn perfect op elkaar afgestemd. In combinatie met bijpassend hang- en sluitwerk en kasten op maat is het mogelijk om één esthetisch geheel te creëren in deze woonstijl.

Perfecte harmonie

SlimSeries One is een complete serie binnendeuren met smalle stijlen van slechts 60 millimeter breed. Naast de kenmerkende zwarte en witte glasdeuren in diverse uitvoeringen kent de serie ook gesloten paneeldeuren in zwart en wit. De deuren, verkrijgbaar als draaideur en schuifdeur, vormen samen een prettig contrast en passen in perfecte harmonie in elke ruimte. Het assortiment is inmiddels veelvuldig uitgebreid. Bijvoorbeeld met SlimSeries Outdoor waarmee de unieke stijl van SlimSeries ook voor achterdeuren mogelijk is.

Hang- en sluitwerkpakketten

SlimSeries deuren worden altijd verkocht in combinatie met een hang- en sluitwerkpakket. Voor de industriële deuren met extreem smalle stijlen heeft Skantrae speciaal hang- en sluitwerkpakketten ontwikkeld. Voor SlimSeries Outdoor biedt Skantrae een smalle meerpuntssluiting met een zwarte voorplaat. Het veiligheidsbeslag heeft een extra smal schild en is voorzien van kerntrekbeveiliging. De hang- en sluitwerkpakketten zijn qua design volledig in balans met het ontwerp en kleur van de deur. In het bewerkingscentrum van Skantrae worden alvast de boringen en frezingen gemaakt. Hierdoor wordt een naadloze integratie, optimale veiligheid en hoogwaardige uitstraling gegarandeerd.

Kasten op maat

Skantrae gelooft dat deuren heel bepalend zijn voor de sfeer in huis. Strak of landelijk, klassiek of industrieel; deuren zetten de toon. Kasten op maat met schuifdeuren zijn daarom een perfecte toevoeging. Deze schuifdeuren sluiten naadloos aan op de bestaande deurenseries. Zo ook op de industriële stijl van SlimSeries. Geschikt voor iedere ruimte in huis en passend in elke woonstijl. Met de configurator op skantrae.com is het mogelijk om zelf een complete kast op maat samen te stellen. Kies het type deur, interieur, greepjes, laden, accessoires en opties om de kast compleet te maken. 

Voor iedere stijl een serie

Kasten op maat die aansluiten op deurenseries om de gewenste woonstijl volledig door te voeren. Dat maakt Skantrae uniek. Naast de industriële woonstijl is dit ook mogelijk in andere stijlen. Bijvoorbeeld de serie Nano die past bij een modern interieur. En Cottage bij de landelijke woonstijl. Liever een rijke, klassieke uitstraling? Doe dan inspiratie op bij de serie Prestige.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag jouw Bouwcenter om hulp of kijk op skantrae.com.