Svedex Form

Maak kennis met de nieuwe deurenserie Form. Een deurenserie met een slanke modelliering. De smalle stijlen en subtiele glaslatten geven een bijzonder elegante uitstraling en zorgen voor een trendy en minimalistische look in het interieur.

Een idee vormgeven

Het begon met een idee. Een elegante oplossing vinden voor slanke en minimalistische interieurstijlen. Waarbij de glasdeur in verschillende modelleringen zorgt voor licht en rust in de ruimte. Vanuit de gedachte “less is more” volgt een tijdloos design. Het idee leidde tot deurmodellen met een duidelijk profiel, een slank design en een vleugje industriële look in wit. Met oog voor minimalisme, details en perfectie ontstond uit dit idee Form, de nieuwste deurenserie van Svedex.

Voor interieurconcepten in hun meest elegante vorm

De slanke modellering, de subtiele glaslatten en het stijlvolle wit maken van Form een deur met karakter, zonder op de voorgrond te treden. Ook dát is namelijk de basis van het concept van Form: ruimte creëren voor elegantie. Als onderdeel van de ruimte zelf of als glasdeur die licht geeft aan ruimtes, kleuren laat spreken en voor rust zorgt. Form laat de liefde voor het vakmanschap van Svedex zien, maar ook de liefde voor een ontspannen sfeer en heldere transparantie.

Form glasdeuren

De nieuwe Form glasdeuren sluiten perfect aan bij de minimalistische trend van dit moment. De smalle stijlen geven een bijzonder elegante uitstraling. Het gebruik van subtiele glaslatten zorgt voor de unieke slanke vorm van het complete deurdesign. Alle modellen zijn afgelakt met Svedex Superlak® en voorzien van gehard veiligheidsglas.

Form lijndeuren

De bijpassende Form lijndeuren hebben een unieke nieuwe lijnprofilering VLG11. Deze verfijnde lijnfrezing zorgt voor een elegante eenheid samen met de Form glasdeuren.

Slanke garnituren

Met het juiste garnituur zetten we de puntjes op de i van de Form stijldeuren. De Form glasdeuren worden voorzien van slanke garnituren met een subtiel minirozet. U heeft de keus voor straks RVS of stijlvol zwart. Bij de Form glasdeuren kan er uitsluitend gekozen worden voor deze twee slanke garnituren.

Voor de Form lijndeuren heeft Svedex twee garnituren geselecteerd, passend bij Svedex Air en Svedex Enter. Kies voor Svedex Mood in RVS of Svedex Home in zwart. Uiteraard kan er bij de lijndeuren ook gekozen worden voor de overige garnituren uit het Svedex assortiment.

De voordelen van Form stijldeuren
  • Afgelakt met Svedex Superlak®
  • Verkrijgbaar in stomp en opdek
  • Ook verkrijgbaar als schuifdeur
  • Leverbaar met blank glas, satijn glas en rookglas (gehard veiligheidsglas)
  • FSC® gecertificeerd
  • Standaard voorzien van gemonteerd Svedex slot
  • Opdek standaard voorzien van paumelle boringen (standaard posities)
  • Stomp optioneel voorzien van scharnierkrozingen
  • Zwarte paumelles of scharnieren zijn tegen meerprijs verkrijgbaar

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtsbijzijnde Bouwcenter en we helpen je graag!