SVEDEX stijldeuren

Kies voor het gemak van afgelakte Svedex stijldeuren!

Het uitzoeken van een nieuwe deur is niet altijd even makkelijk. De keuze hangt af van jouw woontstijl, het interieur en de functie van de gewenste deur. Met een uitgebreide collectie biedt Svedex de ideale deur voor iedere woonstijl. De hoogwaardige binnendeuren zijn exclusieve interieurproducten die jouw woonplezier vergroten. Met Svedex kies je daarom voor méér dan een deur. Een échte binnenkomer.

Svedex afgelakte stijldeuren zijn standaard voorzien van:

- Superlak® met 10 jaar garantie
- Gemonteerd slot
- Gemonteerd glas (bij glasdeuren)
- Paumelle boringen (bij opdekdeuren)

Stomp afgelakte deuren zijn te schaven en op verzoek leverbaar met Svedex montageset (inclusief scharnieren) of krozingen af fabriek.

Alle Svedex afgelakte stijldeuren passen, in zowel kleur als uitstraling, perfect bij het gefolieerde Svedex Comfort kozijn. Wij geven graag meer informatie over Svedex stijldeuren en kozijnen. Kom langs en ervaar!

 

Deurenserie Cameo; een nieuwe generatie glas- en paneeldeuren

Cameo is de nieuwe deurenserie van Svedex die bestaat uit modern-klassieke stijldeuren. Klassiek omdat de Cameo deuren de uitstraling hebben van vertrouwde paneeldeuren, maar ze zijn vervaardigd door innovatie in freestechnologie. De speciale 3D freestechniek zorgt voor brede en diepe profilering met scherpe hoeken. Een stijl die nog niet bestond en je nergens anders ziet. Daarmee is een next-level in glas- en paneeldeuren gecreëerd.

 

Wil je meer weten over deze deuren? Kom langs in één van onze Bouwcentervestigingen of neem een kijkje op de pagina van Svedex.

Deurenserie Nova; helemaal van nu

De nieuwste serie sinds 1 oktober 2020; Nova design glas- en lijndeuren. Helemaal passend bij de trends van nu. Hieronder een greep uit de collectie. Meer weten? Bekijk de folder, ga naar deze pagina of ga naar één van de Bouwcentervestigingen