Intersteel schuifdeursysteem

Intersteel heeft haar collectie schuifdeursystemen uitgebreid met maar liefst elf nieuwe uitvoeringen. Het assortiment bestaat nu in totaal uit twaalf modellen en biedt daarmee voor ieder wat wils. Van romantisch of klassiek tot robuust, industrieel. Er zijn acht verschillende designs in verschillende kleuren met daarnaast nog twee montagevarianten. De vrije keuze van deur en schuifdeursysteem maakt dat het doorvoeren van je eigen stijl in huis nu geen enkel probleem meer vormt.

Ruimte makkelijk in te delen

De barndoor, een hippe vorm van de traditionele schuifdeur, biedt een mooie, eigentijdse oplossing voor de uitdaging van één grote leefruimte waarin aparte vertrekken niet altijd eenvoudig af te sluiten zijn. Een schuifdeur deelt de ruimte op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Intersteel biedt daartoe nu twaalf schuifdeursystemen.

Praktisch, eigentijds en he-le-maal van nu

Geschikt voor elk interieur

Voor elk interieur is wel een geschikt schuifdeursysteem te vinden. Er is een basic, modern en classic collectie in matzwart en roestvast staal. De basic collectie schuifdeursystemen bevat tevens een antiek finish variant. Alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur te maken, worden standaard meegeleverd. De montageset biedt tevens de keuze uit twee montagemogelijkheden: bevestiging op de deur of  aan de voorkant van de deur en kan zowel op een houten als stenen/ betonnen wand bevestigd worden.

Uitbreidingssets schuifdeursystemen verkrijgbaar

Bovendien zijn er uitbreidingssets voor het schuifdeursysteem te koop, waardoor de deur over elke gewenste lengte kan schuiven. Met behulp van deze sets kunnen ook meerdere deuren aan het schuifdeursysteem worden gehangen. Bijpassende accessoires als deurgrepen, schuifdeurkommen en sluitvertragers behoren tevens tot het assortiment.

Intersteel schuifdeursystemen bij Bouwcenter 

Wil jij jouw interieur een boost geven en een ruimtelijk effect creëren? Dan kun je niet om de Intersteel schuifdeursystemen heen. De collectie bestaat uit een twaalf modellen. Voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor romantische, stoer robuuste of verfijnde klassieke look. Bij Bouwcenter vind je alle schuifdeursystemen voor ieder type interieur. Kom langs en laat je adviseren over de vele mogelijkheden. Kom langs en laat je inspireren. Kom langs en kies voor het Intersteel schuifdeursysteem. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Bouwcentervestiging voor meer informatie.  

Terug naar blogs