Weekamp - introductie nieuwe deuren

Nieuwe industriële binnendeuren van Weekamp

De industriële trend in het interieur is nog steeds enorm populair. Stoere materialen, minimalistisch design. Daarom heeft Weekamp Deuren weer een aantal nieuwe deurmodellen ontwikkeld die perfect bij deze stijl passen.   

  • Ook verkrijgbaar met grijs getint glas
  • Voorzien van unieke S-Core kern
  • Bijbehorend assortiment hang- en sluitwerk
  • FSC® gecertificeerd

imageh8edg.png

Deze deuren kunnen op verschillende manieren toegepast worden. De meest gekozen toepassing is al draaideur. Maar denk ook eens aan een schuifdeur of taatsdeur.

Schuifdeuren

Schuifdeuren kunnen in ieder interieur toegepast worden. Als enkele deur of als stel deuren. Je bespaart ruimte en het systeem kan bovendien een echte blikvanger zijn in het interieur!

Bij een schuifdeur heb je keuze uit:

  • Enkele of dubbele deuren
  • ‘Voor de wand schuivend’ of ‘in de wand schuivend’
  • Deurgrepen (eenzijdig of tweezijdig) en/of schuifdeurkommen
Taatsdeuren

Kenmerkend voor een taatsdeur is dat deze zowel naar binnen als buiten te draaien is. Het taatssysteem is volledig onzichtbaar verwerkt in de deur en wordt bevestigd op de vloer en aan het plafond. Hierdoor is een kozijn niet noodzakelijk en krijgt u een strak eindresultaat. De deuren gaan soepel open en dicht (soft-close). Daarnaast zijn ze zelfsluitend én vast te zetten op 90°.

Bij een taatsdeur heb je keuze uit:

  • Enkele of dubbele deuren
  • Diverse deurgrepen

website-beeld2.png

Taatsdeuren                                                                                           Nieuwe greep Edge black

 

Staallook met de warmte van hout

De deuren hebben een staallook maar zijn gemaakt van hout. Extra mooi detail: de panelen van de nieuwe deurmodellen 6309, 6310, 6311 en 6338 zijn 2-zijdig vlakliggend met het deuroppervlak, net zoals dit bij historische stalen deuren het geval is.

imagefzgcb.png

Detail vlak paneel met staallook

 

Grijs getint glas

Wat ook een hele mooie optie bij industriële deuren is, is grijs getint glas. Het glas heeft een grijze ondertoon. Dit soort glas zie je veel in het interieur terugkomen in bijvoorbeeld lampen en vazen. Maar ook voor de binnendeur is het een hele chique toevoeging. Doordat het glas iets donkerder is, krijg je een warme uitstraling met voldoende lichtinval en is het doorzicht wat minder direct.

imageosgos.png

 

Unieke S-Core® kern

Deze nieuwe binnendeuren van Weekamp Deuren zijn gemaakt met de unieke S-Core® kern en bevat kruislings in de dikte gelamineerde stijlen. Deuren met S-Core® kern blijven vormvast en zeer belangrijk: er kan er geen “wasbord”- effect optreden door aftekening van de vulling. De binnendeuren zijn bovendien voorzien van vochtbestendig mdf panelen. Vanwege deze hoge kwaliteit geeft Weekamp maar liefst 12 jaar garantie op alle binnendeuren. 

image7ll1.png

 

Wil je meer informatie? Ga dan snel naar jouw Bouwcentervestiging.