Cembrit gevelbekleding: alle voordelen op een rij

Vezelcement is een attractief, flexibel bouwmateriaal dat ideaal is voor allerlei oppervlakken met een beschermende functie, voor zowel binnen als buiten. Het is lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en bijzonder veelzijdig. Vezelcement heeft een hoge pH-waarde dat het bestendig maakt tegen algen, bacteriën en schimmels. Zelfs onder omstandigheden waar dit vaak een hele uitdaging is.

Natuurlijk uitstraling van hout

Zoek jij een gevelbekleding met het de natuurlijke uitstraling van hout? Dan is Cembrit Plank wellicht iets voor jou. De Cembrit Plank heeft de uitstraling van hout, maar de voordelen van duurzaam vezelcement. Cembrit Plank is het ideale alternatief voor het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding. De Plank is beschikbaar in twee varianten: Cedar en Glad structuur. Cembrit Plank Cedar heeft een natuurlijke houtnerfstructuur met veel variatie en een esthetische, duurzame kleurlaag en is nauwelijks te onderscheiden van geverfd hout.

Onderhoudsvriendelijke plank met de look-and-feel van hout

De voordelen op een rij

 

Kies voor Cembrit vezelcement producten

De Cembrit Plank is verkrijgbaar in 19 kleuren in Cedar en gladde uitvoering. Cembrit Planken zijn onderhoudsvriendelijk: rotten, scheuren, kromtrekken of delamineren behoren tot de verleden tijd. Ze zijn sterk, uiterst duurzaam en een kostenefficiënte geveloplossing. Daarnaast is Cembrit Plank niet-brandbaar en biedt het optimale weerstand tegen het Nederlandse klimaat. 

Installatie mogelijkheden

Horizontaal potdekselen, verticaal alterneren of verticaal met 3 mm voeg.

Cembrit gevelbekleding bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar onderhoudsvriendelijke, duurzame gevelbekleding met de look-and-feel van hout? En kies je graag voor compleet systeem? Dan is de Cembrit écht iets voor jou! Bezoek een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt en ontdek het complete Cembrit assortiment vezelcementproducten voor gevels en daken. Uiteraard in tal van kleuren, formaten, vormen en texturen. Kortom: er is altijd wel een Cembrit vezelcementplaat voor jouw project.