Unidek Overstekbeugel

Ben jij bezig met een dakrenovatie? Dan heb je een uitdaging! Het maken van een overstek op een bestaand dakbeschot is een tijdrovende klus. Want je wilt natuurlijk wel een effectieve en voldoende constructief overstek maken. Kingspan Unidek bied je de oplossing. Dankzij de Unidek Overdekbeugel maak jij een overstek in een handomdraai, zonder maatwerk of constructieberekingen. We vertellen je graag meer over de standaardoplossing voor een effectief dakbeschot: de Unidek Overstekbeugel.

Eenvoudig te monteren overstek

De Unidek Overstekbeugel heeft een uniek geperforeerde vorm, waardoor je deze makkelijk stevig vastschroeft. Door zijn specifieke vorm monteer je in een handomdraai het regelwerk voor fraaie dakvoetaftimmering. Het ontwerp is naadloos afgestemd op de afschuifregel, zodat de afschuifkrachten worden opgevangen. Na het plaatsen van de Unidek Overstekbeugel, monteer je eenvoudig de dakelementen erop. Het overstek is dan direct zichtbaar. Door de slimme constructie – in combinatie met een gootplank – is het overstek normaal belast- en beloopbaar. De Unidek Overstekbeugel is perfect te combineren met dakelementen Unidek Reno Dek  of Unidek Reno Dekfolie.    

Standaardoplossing bij dakrenovatie 

De voordelen van Unidek Overstekbeugels: 

  • Geen maatwerk of constructieberekeningen nodig
  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Budgetvriendelijke oplossing
  • Direct klaar voor toekomstige gevelisolatie
  • Geschikt bij alle Rc-waardes
  • Voldoet, bij de juiste montage, aan de richtlijnen Bouwbesluit
  • Minimale overlast bewoners

Unidek Overstekbeugels bij Bouwcenter 

Zoek jij een snelle, eenvoudige en budgetvriendelijke manier voor het maken van een constructieve overstek? Dan kun je niet om de Unidek Overstekbeugel heen. Met deze standaardoplossing maak je, zonder maatwerk- en constructieberekeningen, een solide toekomstbestendige overstek. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Unidek Overstekbeugel? Bezoek dan een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt voor een compleet Kingspan Unidek assortiment. Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis in huis om jou te adviseren bij jouw dakrenovatieklus.