NIEUW: Cembrit gevelplanken

Ben je op zoek naar een esthetische houten gevelplank, zonder schilder- of onderhoudswerk? Kies dan voor Cembrit gevelplanken, nú verkrijgbaar bij Bouwcenter. De Cembrit gevelplank is gemaakt van vezelcement. Dé ideale oplossing bij het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding. De Cembrit gevelplanken rotten, scheuren of trekken niet krom door de unieke eigenschappen van vezelcement. Er zijn 14 kleuren beschikbaar met een gelijkmatige dekking. Kortom: altijd een passende én sterke gevelplank, verkrijgbaar in prachtige kleuren.

De Cembrit gevelplank is onderhoudsvrij en niet van echt hout te onderscheiden

Cembrit gevelplank: natuurlijk houtuitstraling

De Cembrit Plank, gemaakt van vezelcement, is de ideale oplossing voor het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding. Het wordt op dezelfde manier gemonteerd als houten alternatieven. Door de uitstekende eigenschappen van vezelcement zullen Cembrit Plank en Cembrit Panel niet rotten, scheuren, kromtrekken, delamineren of een nieuwe verflaag vereisen. De Cembrit Plank is verkrijgbaar in 14 kleuren met een gelijkmatige dekking. We bieden een breed spectrum aan ontwerpmogelijkheden en op verzoek zijn er speciale kleuren beschikbaar. Beschikbaar in een Cedar- en Glad oppervlak.

De voordelen van Cembrit gevelplanken:

  • 15 jaar Cembrit-garantie
  • Stijlvol kleurengamma
  • Perfecte houtnerfstructuur
  • Makkelijke installatie
  • Minimaal onderhoud
  • Compleet met alle vereiste accessoires
  • Laagste uitzettingscoëfficiënt in de markt

Cembrit gevelplanken bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een onverwoestbare gevelplank? Niet van echt hout te onderscheiden en bijzonder onderhoudsvrij? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres! Bouwcenter verkoopt Cembrit gevelplanken voor iedere gevelklus én in iedere gewenste kleur. Wil jij meer informatie of wil je jezelf laten adviseren door ons vakkundig personeel? Neem dan contact op met een dichtsbijzijnde Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. 

Terug naar blogs