Ceves Vergeer Proface

Voor alle hoeken en oppervlaktes

MET PROFACE® GEVELPROFIELEN

Wat de eigenschappen van een gevel ook zijn, Proface® gevelprofielen zijn voor elke denkbare buitenkant de juiste oplossing. Of het nu gaat om HPL-beplating, cementvezel-panelen met houtstructuur, gemodificeerde houten panelen of kunststof rabatdelen.

Als vakman kun je Proface® gevelprofielen monteren bij elk type gevelplaat. Voor elke denkbare gevelbekleding kun je putten uit het uitgebreide assortiment van deze gevelprofielspecialist, zodat je altijd een passend profiel vindt en helemaal vrij bent in jouw keuzes voor materiaal en kleur van buitenhoekprofielen, startprofielen, ventilatieprofielen en noem maar op.

Proface®-CORNEX-Buitenhoekprofielen

Uitstekend te combineren

Proface® is producent van gevelprofielen en heeft het juiste afwerkprofiel voor elke toepassing, plaatdikte, kleur of uitvoering. En ook niet onbelangrijk: Proface® breidt het assortiment continu uit aan de hand van marktontwikkelingen. De gevelprofielen van dit merk zijn bovendien uitstekend toepasbaar in combinatie met plaatmaterialen van onder andere Ki-Kern®, Canexel®, Modiwood®, Keralit®, Plastica®, Abet®, Steni® en Ornimat®.

4_proface_FINSTART.jpg

Proface®-FINSTART-Startprofielen

Online zoekprogramma

Wie vaker werkt met kunststof- en aluminium gevelprofielen in de buitengevel, weet hoe belangrijk het is rekening te houden met, onder andere, weersinvloeden en temperatuurwisselingen. Die factoren hebben effect op de materiaaleigenschappen van gevelprofielen. Denk aan slagvastheid, uitzettingscoëfficiënt, vormbestendigheid, maat- toleranties, brandklasse en licht- en weersbestendigheid (conform daarvoor geldende DIN-normen en -eisen).

Wil je graag op basis van enkele selectiecriteria het juiste gevelprofiel selecteren? Zoals merk, plaatmateriaal, dikte, kleur of toepassing? Proface® heeft voor jou als vakman een heel handig online zoekprogramma ontwikkeld om snel het gewenste profiel te vinden en meteen te bestellen bij de handelaar naar keuze.

5_proface_VENTILEX.jpg

Proface®-VENTILEX-Ventilatieprofielen

Maatwerk

In het uitgebreide profielassortiment toch niet het juiste profiel kunnen vinden? Geen probleem. Proface® kan profielen maken met bijzondere specificaties, geleverd in kleine en grote series. Ook bewerkingen behoren tot de mogelijkheden. Dus zeg het maar, wil je de profielen geanodiseerd, gepoedercoat, afgekort of gefreesd? Met een eigen ‘special product’ en autocad-afdeling is Proface® in staat specifieke wensen snel uit te werken en een offerte op maat te leveren.

 

Wat Proface® precies voor jou kan betekenen? Informeer ernaar bij jouw Bouwcenter-vestiging of kijk snel op www.cevesvergeer.nl/merken/proface