Trespa® Izeon® Platen voor Geveldelen

De naam Trespa doet bij velen vast wel een belletje rinkelen. Deze Nederlandse onderneming uit Weert staat sinds 1960 bekend als toonaangevend innovator op het gebied van HPL platen. Ook internationaal wordt Trespa erkend als dé belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en laboratoria-toepassingen. Trespa® Izeon®-platen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Bouwcenter. 

Negen RAL-kleuren

Aannemers, ZZP’ers en huiseigenaren zijn steeds vaker op zoek naar duurzame afwerkingsmogelijkheden in de bekende RAL-kleuren. De 6 millimeter dikke Trespa® Izeon®-platen bieden dezelfde kwaliteit als Trespa® Meteon® en zijn speciaal ontwikkeld voor het afwerken van geveldelen. Ze worden veelvuldig toegepast in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Een belangrijk voordeel is, dat deze platen leverbaar zijn in negen veel gebruikte RAL-kleuren. Hierdoor kun je ze eenvoudig combineren met andere delen van gebouwen, zoals kozijnen en deuren.

Trespa Izeon is verkrijgbaar in 9 veelgebruikte kleuren. Voor iedere gevel een passende tint

Nagenoeg onderhoudsvrij

Wie gaat (ver)bouwen heeft de keuze uit een veelheid aan materialen voor de afwerking van geveldelen, maar bijvoorbeeld ook voor het aftimmeren van dakgoten. Het onderhoud van het gekozen materiaal speelt voor huiseigenaren een steeds grotere rol. Mensen willen lekker wonen en genieten van hun huis. Regelmatig onderhoud past natuurlijk niet in dit plaatje. De keuze voor Trespa® Izeon® ligt dan voor de hand. Eén keer per jaar even schoonmaken met wat warm water volstaat en dat is voor iedereen wel op te brengen.

Makkelijk te verwerken

Naast nagenoeg onderhoudsvrij en duurzaam zijn Trespa® Izeon®-platen ook makkelijk te verwerken. Ze zijn leverbaar in twee plaatformaten: 2130 x 1420 mm (enkelzijdig) en 3050 x 1530 mm (enkel- of dubbelzijdig) en je kunt ze makkelijk zagen, bijvoorbeeld met speciale zaagbladen die DeWalt samen met Trespa heeft ontwikkeld. Nabewerken is niet meer nodig. Goed om te weten: Trespa® Izeon®-platen worden geleverd met een voorwaardelijke productgarantie van 10 jaar. Extra lang genieten van een mooie gevel!

Trespa® Izeon® platen voor geveldelen bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een duurzame HPL plaat, gemakkelijk te onderhouden- en verwerken? En wil je exact die kleur, die past bij kozijn en deur? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres! Bouwcenter verkoopt Trespa® Izeon® HPL-platen in negen verschillende én veel gebruikte RAL-kleuren. Zo vind je altijd een passende kleur voor jouw gevelbekleding. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden van deze veelzijdige HPL-plaat. Neem contact op met een dichtstbijzijnde Bouwcentervestiging voor meer informatie.   

Terug naar blogs