TripleWE

Witte gevels kunnen echt niet meer…

En hoeven ook echt niet meer! We bedoelen die witte uitslag op gevels. Vergipsing, cementsluier, je kent het wel. Nergens meer voor nodig. We leven in een tijd waarin schone gevels de norm zijn, een tijd waarin je als vakman die smet eindelijk kunt bestrijden.

Dankzij de producten van TripleWE bouwen we met elkaar aan een toekomst met perfecte, schone gevels.

Waarom zijn witte gevels een probleem?

We bedoelen natuurlijk niet die mooie, wit gestucte gevels van moderne woningen. Het gaat om de uitstraling en bescherming van metselwerk. Doorn in het oog is na verloop van tijd vaak de witte uitslag op de bakstenen. Geen gezicht. Armoedig. Maar dat is niet het enige probleem. Die ‘vergipsing’ is ook het signaal dat de gevel niet optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals water en vuil.   

Wat kun je doen aan die ongewenste witte gevels?

Tot enige tijd moesten metselaars en voegers daar het antwoord op schuldig blijven. Nu niet meer. Sinds de introductie van het product TripleWE kunnen metselaars en voegers eindelijk (zelf!) die ellendige vergipsing bestrijden. Het enige dat je nodig hebt, is een speciaal ontwikkelde sproeitank, zodat je binnen drie minuten (!) precies de juiste hoeveelheid product aanbrengt op tien vierkante meter gevel.

Waarom is TripleWE de oplossing tegen witte uitslag?

Dankzij dit nieuwe product – dat jarenlang uitvoerig is getest – kun je heel eenvoudig een permanente bescherming op de muur aanbrengen, zodat de witte uitslag wegblijft. En het product is nog zuinig in gebruik ook. Met als eindresultaat altijd een 100% perfecte en schone gevel.

Wat is het geheim van TripleWE?

Als metselaar of voeger kun je TripleWE al tijdens de bouwwerkzaamheden aanbrengen. En dat kun je gewoon zelf doen; je hoeft geen speciale vakmensen in te schakelen en je hoeft ook niet te wachten tot mortel is uitgehard, of tot de ramen zijn gemonteerd.

Dit revolutionaire product is makkelijk (en zuinig!) in gebruik en het werkt extreem snel: het resultaat – met vuil- en waterafstotend effect - is binnen vijf tot tien minuten al zichtbaar. De irritatie van werken met vooraf gehydrofobeerde stenen is dankzij TripleWE dus ook voorbij!

Daar hebben we verder niets meer aan toe te voegen…

Alleen dit nog.

De grootste voordelen van TripleWE op een rijtje
  • Werkt extreem snel (3m2 per minuut)
  • Zeer zuinig in gebruik
  • Eenvoudig aan te brengen; geen andere vakmensen nodig
  • Beschermt baksteen en voegwerk; water- en vuilafstotend
  • Binnen 5 tot 10 minuten al resultaat
  • Goedkoper dan achteraf hydrofoberen
  • Voorkomt vergipsing op lange termijn
  • Altijd een 100% schone en perfecte gevel!
Bekijk hier de gebruiksaanwijzing van TripleWE: