Duurzaamheid ingebouwd door Rockpanel

Maak het snel, makkelijk en duurzaam met Rockpanel! De gevelbekleding van Rockpanel bestaat uit overvloedig, vulkanisch gesteente en gerecycleerde materialen. Dat maakt onze producten van nature brandveilig, duurzaam en recycleerbaar. Bij Rockpanel begrijpen we dat duurzaamheid verder gaat dan technische kwaliteit, het omvat ook esthetiek. Daarom hebben we gevelpanelen ontwikkeld die niet alleen een hoge kwaliteit hebben, maar ook visueel aantrekkelijk zijn en blijven.

Bouwen voor de wereld van morgen

Door Rockpanel te gebruiken bespaar je veel tijd en onderhoudskosten. Met onze gevelbekleding creëer je in een mum van tijd een prachtig resultaat vanwege de unieke eigenschappen van het makkelijk te bewerken plaatmateriaal. Er is geen speciaal gereedschap nodig wat resulteert in een snelle montage en lagere personeels- en materiaalkosten. Onze gevelbekleding is afgewerkt met een hoogwaardige coating op waterbasis, die beschermt tegen uv-straling, vuil en weersinvloeden, zodat onze panelen hun prachtige kleur behouden en zeer onderhoudsarm zijn.

Wij geloven dat duurzaamheid ook betekent dat we verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze panelen een levensduur van 50 jaar hebben. Maar het gaat verder dan dat. Wanneer onze panelen niet meer nodig zijn, kunnen ze eenvoudig worden gedemonteerd en opnieuw worden gebruikt of gerecycled. Met Rockcycle draagt Rockpanel bij aan de circulaire economie door gevelpanelen volledig te recyclen. Maak gebruik van Rockcycle bij de renovatie of sloop van jouw project en draag bij aan een beter milieu door vermindering van afval én een verlaging van het primaire grondstofverbruik.

Rockpanel gevelbekleding geeft niet alleen op duurzame wijze vorm aan ontwerpen van nieuwe gebouwen, maar helpt ook bij stedelijke regeneratie. Dit door het transformeren van onaantrekkelijke, ouderwetse gebouwen tot prachtige, populaire leefomgevingen. Alle producten van Rockpanel voldoen aan de meest recente bouwregelgeving. Dit geeft je de vrijheid om te combineren, verrassen, fascineren en associëren en echt je eigen stempel op je projecten te zetten.

Rockpanel Woods: van nature uniek

De Rockpanel Woods serie is de perfecte combinatie van duurzaamheid en design. Dit unieke product verenigt de voordelen van hout en steen, met de authentieke uitstraling en de verwerkbaarheid van hout en met de duurzaamheid, robuustheid en brandveiligheid van steen. Rockpanel Woods gevelpanelen hebben alles dat je maar kunt wensen: ze hebben een zeer realistische houtlook, maar rotten niet en zijn brandveilig. Het plaatmateriaal is daarnaast bijzonder milieuvriendelijk en uiterst onderhoudsarm.

Ben jij benieuwd hoe Rockpanel Woods bij jouw project zou passen? Neem contact met ons op om jouw gratis Rockpanel Woods box te ontvangen! https://www.rockpanel.nl/woods/#contact