ACO Rainbloxx

Ga jij een nieuwe tuin aanleggen bij jouw klant? En wil je direct een systeem integreren, dat overtollig (regen)water reguleert? Dan kun je niet om ACO Rainbloxx heen. Dit slimme infiltratiesysteem vangt water op, geeft het af aan de tuin en zorgt voor een optimale waterhuishouding in de grond. Goed voor plant en dier. We vertellen je graag meer over dit eenvoudig te monteren infiltratiesysteem: de ACO RainBloxx.

Het ACO Rainbloxx systeem

Je kent het wel, die fikse regenbuien. Het zorgt vaak voor wateroverlast in een tuin. Helemaal bij compleet bestrate tuinen, waar het overtollige water moeizaam de grond inzakt. Wanneer je een tuin aanlegt bij een opdrachtgever, wil je dit natuurlijk voorkomen. Met ACO RainBloxx behoort dit tot de verleden tijd. Het infiltratiesysteem bestaat uit drukvaste, hydrofiele steenwol elementen, die zich gemakkelijk volzuigen. Op momenten van droogte geeft het ACO RainBloxx systeem water terug aan de grond. Daarmee houd je de waterhuishouding op peil, zorg je voor verkoeling in de tuin en creëer je een optimale voedingsbodem voor plant en dier. Het infiltratiesysteem is eenvoudig te monteren: zowel hoog als diep onder het terras, voor het bewateren van bomen en heesters in de border.

Creëer eenvoudig een waterbuffer voor jouw klant

Zo werkt ACO Rainbloxx 

ACO Rainbloxx bij Bouwcenter

Wil jij een infiltratiesysteem aanbrengen in de tuin van jouw klant? En wil je een systeem dat gemakkelijk te monteren is en zorgt voor optimale waterhuishouding? Dan kun je niet om ACO RainBloxx heen. Dit infiltratiesysteem vangt water op en geeft het gereguleerd terug aan de omliggende tuingrond. Goed voor mens, plant en dier. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ACO RainBloxx? Bezoek dan een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Onze vakkundige medewerkers vertellen je graag alles over het systeem.