De Hoop Pekso Aanbouwpakket

Het aanbouwpakket van De Hoop Pekso helpt je bij iedere woonkameruitbreiding of keukenuitbouw. In dit pakket vind je de basis voor een aan- of uitbouw: van EPS-funderingsbekisting en standaard wapeningskorf met koppelwapening en afstandshouders tot een combinatievloer met bouwstaalmatten. Dé solide basis voor iedere uitbouw van woning, kantoor of aanbouw.

Projectspecifiek aanbouwpakket

De samenstelling van het aanbouwpakket is projectspecifiek. En dat is handig, want zo heb je alle benodigde ruwbouwmaterialen voor de fundering en begane grondvloer binnen handbereik. Precies afgemeten op jouw project. En slechts in één vracht kan de fundering en vloer op de bouwplaats worden afgeleverd. Dit versnelt het bouwproces, voor een professioneel eindresultaat.

De samenstelling van het aanbouwpakket is precies afgemeten op jouw project.

Rekentool Easy Order

Wil jij jouw projectspecifieke aanbouwpakket samenstellen? Exact dát wat je nodig hebt om jouw klus te klaren? Dat kan heel eenvoudig met het rekenprogramma Easy Order. Het programma berekent de hoeveelheden benodigd voor de fundering en begane grondvloer voor aanbouw- en renovatieprojecten. Door  de  specificaties en waarden van het vloerveld in te voeren, ontvang je een legplan. Dit legplan bepaalt de benodigde materialen voor de aanbouw. De volgende producten zijn opgenomen in het rekenprogramma:

  • Funderingskisten (Superkist en EPS-Standaardkist)
  • Standaard Wapeningskorf
  • Combinatievloer incl. bouwstaalmatten
  • Renovatievloeren

Aanbouwpakket bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een compleet pakket voor een woonkameruitbreiding of aanbouw? En wil je graag een aanbouwpakket op maat? Dan kun je niet om het aanbouwpakket van De Hoop Pekso heen. Dé basis voor iedere aan- of uitbouw. En met het handige rekenprogramma Easy Tool, bereken je in een handomdraai wat je nodig hebt. Wil je meer informatie over het aanbouwpakket of een projectspecifieke legplan ontvangen? Bezoek dan snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag.