Fakro Life Cycle Service

Circulair bouwen is essentieel. Daarom lanceert FAKRO in samenwerking met Bouwcenter en Remondis Nederland de FAKRO Life Cycle Service. Dit totaalconcept realiseert duurzame, projectmatige vervanging en recycling van dakramen. Zowel geschikt voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Uitermate interessant voor ambitieuze woningcorporaties, die zich vol inzetten op een duurzame aanpak. We vertellen je graag alles over dit totaalconcept: de FAKRO Life Cycle Service. 

Complete totaalontzorging

Als je kiest voor de FAKRO Life Cycle Service, dan kies je voor totaalontzorging. Van planning en levering tot recycling en plaatsing van nieuwe FAKRO dakramen, alles voor één vaste prijs. 

1. Planning en levering

Na een uitgebreide opname van het project en een zorgvuldige werkvoorbereiding ontwikkelt FAKRO een gedetailleerde planning op basis van de wensen en wordt de levering met de opdrachtgever afgestemd.

2. (De)montage FAKRO dakramen

FAKRO zorgt voor vakkundige demontage van de oude dakramen en afvoer van alle materialen, voor optimale recycling achteraf. Bouwcenter levert nieuwe dakramen, die FAKRO vakkundig monteert. Elk nieuw dakraam is voorzien van QR-code. Handig, want in de bijbehorende app zie je in een overzicht de productspecificaties, montagedatum en onderhoudsschema.

3. Recycling oude FAKRO dakramen

FAKRO zorgt voor gecertificeerde recycling van de afgevoerde oude dakramen. De opdrachtgever ontvangt ter verantwoording een officieel recyclingdossier. De hierin vermelde gegevens kunnen worden gebruikt in duurzaamheidsrapportages.

4. Onderhoud nieuwe FAKRO dakramen

Op  basis van de levensduur van 30 jaar stelt FAKRO een meerjarenonderhoudsplan op. FAKRO biedt daarbij de mogelijkheid om het dakraamonderhoud volgens dit plan professioneel uit te voeren.

5. Garanties FAKRO

De opdrachtgever ontvangt 10 jaar algemene fabrieksgarantie, 20 jaar garantie op beglazing en scharnieren*, levenslange garantie op hagelschade, 2 jaar garantie op zonwering en 25 jaar gegarandeerde levering van onderdelen.

*m.u.v. dakraamtypes FFT, FD_ en FY_

Het mooiste licht voor slechts 11 cent per dag per m2 daglicht!

FAKRO Life Cycle Service bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een betaalbare, circulaire totaaloplossing voor dakramen? En wil je daarbij geheel ontzorgt worden: van levering tot onderhoud? Dan kun je niet om FAKRO Life Cycle Service heen! Als officiële dealer vertellen we je graag alles over de mogelijkheden voor jouw specifieke project. Bezoek daarom snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt voor meer informatie.