Griffon Wood Max Express Power

Wil jij verschillende houtsoorten of bouwmaterialen verlijmen? En ben je op zoek naar een oersterke, efficiënte en snelle houtconstructielijm? Grote kans dat je dan kiest voor houtconstructielijm uit het Griffon Wood Max assortiment. Afhankelijk van het type klus, heb je keus uit Wood Max Power of Wood Max Express Power. Wij vertellen je graag welke houtconstructielijm het best bij jouw project past: de Wood Max Power of Wood Max Express Power. 

Wood Max Express Power vs Wood Max Power

Wood Max Express Power en Wood Max Power zijn oersterke houtconstructielijmen van Griffon. Beide extreem geschikt voor het maken van een waterdichte, goed vullende, flexibele en overschilderbare verbinding tussen houtsoorten en bouwmaterialen. Toch zijn er verschillen. Voordat je aan de gang gaat met het verlijmen van een houtverbinding, is het verstandig je goed aan de instructies te houden. Je wilt natuurlijk wel een optimaal resultaat. De verwerkingstijd/ open tijd, druk/cm² en de perstijd zijn essentieel. Met Wood Max Express Power werk je snel en efficiënt. Sterker. De houtconstructielijm heeft een verwerkingstijd van 5 minuten. Na slechts 30 minuten ontstaat er al een handvaste verbinding. Uitermate geschikt wanneer je snel een klus te klaren hebt. Gebruik je de Wood Max Express, dan heb je te maken met een langere open tijd. Het duurt langer voordat de lijm is gehard en gehecht. Ideaal wanneer je meer tijd hebt om de klus te klaren, maar wel verzekerd wilt zijn van een ijzersterk geheel. 

Met Wood Max Express Power maak in 30 minuten een handvaste verbinding

Sneller lijmen dan ooit!

Eigenschappen Wood Max Express Power 

  • Zeer hoge eindsterkte (110 kg/cm²)
  • Waterdicht (D4)
  • Oplosmiddel- en isocyanaatvrij
  • Zeer goed vullend vermogen (tot 4 mm)
  • Schuimt niet
  • Direct afmesbaar en blijven flexibel
  • Overschilderbaar, UV- en weerbestendig
  • Goed standvermogen: druipt niet
  • Tixotroop

Wood Max Express Power bij Bouwcenter

Ben jij op zoek naar een ijzersterkte houtconstructielijm, waarmee je jouw klus snel klaart? En wil je een lijm met korte opentijd, zodat je snel en efficiënt werkt? Dan is Wood Max Express Power van Griffon écht iets voor jou! Met Wood Max Express Power maak je in een handomdraai een oersterke verbinding tussen houtsoorten en bouwmaterialen. Wil jij meer weten over Wood Max Express Power of de andere lijmen uit het Griffon assortiment? Bezoek dan snel een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt. Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij al jouw lijmklussen.