Klaar met het eindeloze gesleep van cementzakken?

Sta je aan de vooravond van een groot vloerrenovatieproject? Heb je voor het storten van vloeren of funderingen honderden liters betonspecie nodig? En wil je niet blijven slepen met die bekende zakken van 25 kilo? Bouwcenter is jouw adres voor big bags van duizend kilo! Netjes aangeleverd op een goede Europallet.

Vloerrenovatie begint bij Bouwcenter. Hier leg je de bodem voor betrouwbare en hoogstaande vloeren en funderingen. Onze ‘big bags’ van een ton zijn de oplossing voor grote projecten waarbij die kleine zakken niet aan te slepen zijn. Voor wie in één keer door wil pakken met het storten van die vloer en fundering, of het vullen van die naden. Lekker knallen. Vanuit een megazak die binnen handbereik op een pallet staat. Beter voor je rug ook. 

VERTROUWDE KWALITEIT EN HOUDBAARHEID

Natuurlijk hecht jij als vakman veel waarde aan de vertrouwde kwaliteit betonmortel die je bij die kleinere zakken gewend bent. De houdbaarheid van dat spul is uiteraard ook een aandachtspunt. Want wat nou als je aan de helft genoeg hebt? Wees gerust, de inhoud van onze big bags hebben precies dezelfde eigenschappen als de kleinere zakken. Dat betekent duizend kilo aan de beste kwaliteit (C20/25) betonmortel, met een verwerkingstijd van ongeveer twee uur en een houdbaarheid van ten minste twaalf maanden na productiedatum (zie opdruk zijkant PE-zak). En onze betonmortels vallen in de hoogste milieuklasse: X0, XC1, XC2, XC3.

VOORDELEN BOUWCENTER BETONMORTEL

Wat zijn dan ook alweer die specifieke producteigenschappen en voordelen van Bouwcenter Betonmortel? Het is een droge, hydraulisch afbindende constructiebetonmortel op basis van cement, gemaakt in de fabriek. Een soepele, goed verwerkbare en chromaatarme (volgens TGRS 613) betonspecie voor zowel binnen- als buitenwerk. Zeer geschikt voor funderingen, vloeren, deur- en vensterlateien en tuinpalen, opritten en vijvers. En vanzelfsprekend weer- en vorstbestendig!

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID IN BETON GEGOTEN

De kwaliteit en duurzaamheid van onze mortel is in beton gegoten. Bouwcenter Betonmortel voldoet – in het kader van Bouwbesluit Bodemkwaliteiten – aan alle eisen en richtlijnen voor deze bouwstof. Dit betekent dat wij onze zakken (klein en groot) leveren met de KOMO/BV Kwaliteitsverklaring 705/715*-jj-b. (Het Veiligheidsblad en de DoP-verklaring kun je bij ons opvragen.) De mortel is bovendien geattesteerd met poederkoolvliegas conform NEN-EN 206 en NEN 8005.

Jouw Bouwcenter heeft alles in huis wat je voor vloerprojecten nodig hebt, van de materialen tot de kennis. Hoe groot of klein je project ook is. Niet alleen nieuwbouw, maar juist ook renovatie. De specialisten van jouw Bouwcenter-vestigingen staan voor je klaar.