Stone Age - Basebeton Pro

Het werkt echt stuccen beter…

MET BASEBETON PRO VAN STONE AGE

Met betonstuc een fantastisch interieur creëren? Op een voor jou als vakman gebruiksvriendelijke manier? Basebeton Pro is een kant-en-klare microcementpasta voor vloeren, wanden en meubels. Oersterk, slijtvast en tijdloos.

Dit nieuwe product van Stone Age is net als zijn voorganger onderhoudsvriendelijk, UV-stabiel en geschikt voor vloerverwarming. Je kunt Basebeton Pro bovendien (vanwege de geringe dikte van ongeveer 1.5 mm) over bestaande vloeren heen leggen.

Authentiek betonstuc

Basebeton Pro is een uitbreiding op het assortiment van Stone Age. Dit bedrijf werd in 2004 een van de eerste leveranciers in Nederland van het populaire Beton Ciré, een authentiek betonstuc op basis van cement. In de loop der jaren voegde Stone Age vele producten toe aan het assortiment, waaronder de ijzersterke, onderhoudsvriendelijke betonstuc Basebeton.

Voor elke stabiele ondergrond

Basebeton is een kant-en-klare microcementpasta met gemicroniseerd kwarts voor elke stabiele ondergrond. En het is daarmee geschikt voor vloeren, wanden en meubels in woningen en bedrijfspanden. Je kunt Basebeton kant-en-klaar op kleur geleverd krijgen, in uiteenlopende tinten (waaronder RAL-kleuren). Bovendien is deze betonstuc van zichzelf waterdicht.

 

Stone-age-aanpassing-800x500.png

Gevlinderd beton

De wereld verandert. Woontrends en woonwensen veranderen. Zo is de ‘betonlook’ niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Daarom heeft Stone Age Basebeton Pro ontwikkeld, een extra type vloerafwerking, met dezelfde ijzersterke eigenschappen als Basebeton maar dan aangebracht in drie lagen, waarbij de eerste laag (basebeton basa) ‘gevlinderd’wordt met een kunststof spaan. Met als resultaat een vloer met de looks van gevlinderd beton.

 

Stoere look en ijzersterk

Gebruiksvriendelijk voor de vakman

Met deze productontwikkeling bewijst Stone Age eens te meer dat je met betonstuc fantastische interieurs kunt creëren, waarbij je ook als vakman op je wenken wordt bediend. De gebruiksvriendelijkheid van Basebeton en Basebeton Pro uit zich onder meer in de verlengde droogtijd en de kant-en-klaar naar wens geleverde kleur, waarmee je als verwerker veel tijd bespaart.

Benieuwd naar dit nieuwste type vloerafwerking? In jouw Bouwcenter-vestiging helpen ze je graag verder op weg!