ACO Slimline, de bekendste lijnafwatering voor in de tuin!

Voor een minimalistische uitstraling van terrassen worden vaak grootformaat tegels gebruikt. Deze zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Grote tegels zijn praktisch maar hebben als nadeel dat regenwater minder snel de bodem intrekt omdat er minder voegen zijn. Daarom is bij grote tegels een goede afwatering erg belangrijk. Met de Slimline lijngoot voorkom je wateroverlast op je terras.

De ACO Slimline is slechts 6 centimeter breed met een zwart of blank geanodiseerd aluminium, CorTenstalen of RVS design rooster en onderbak uit geëxtrudeerd kunststof. Bijkomend voordeel is dat hij prettig beloopbaar is, zelfs met blote voeten.

De goot is makkelijk te plaatsen en kan worden aangesloten op infiltratievoorzieningen of het riool met 50, 80 of 110 mm leidingmateriaal. Het systeem is verkrijgbaar met diverse koppelstukken, hoekstukken, eindplaten en onderuitlopen, maar kan natuurlijk ook zijn regenwater afgeven aan de tuin met het infiltratiesysteem ACO RainBloxx. Kortom; een uitblinker in het terras!

Slider1.pngSlider2.png

Eigenschappen
  • 6 cm smalle roostergoot
  • Snelle verwerking door klik- & lijmbare hulpstukken
  • Voetjes aan koppelstukken zorgen voor verankering tussen de tegels
  • Rooster zeer eenvoudig uit te nemen voor reiniging van de goot
  • Goot en onderdelen aantrekkelijk geprijsd

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtstbijzijnde Bouwcentervestiging en we helpen je graag!