Sikkens trendkleur 2021: Brave Ground

Het overkoepelende thema voor 2021 is ‘The courage to embrace change’, de moed om verandering te omarmen. Heleen van Gent, Creatief Directeur van het AkzoNobel Global Aesthetic Center: “Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond onder onze voeten voelen. Dit jaar hebben we gekozen voor een naturel neutrale Kleur van het Jaar die ons een stevige basis geeft en die ons helpt om verandering te omarmen.”

OVER BRAVE GROUND [E7.10.53]

Brave GroundTM is een volle evenwichtige kleur die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. Het is een warme naturelle neutrale aardse kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s binnen de verschillende sectoren. Hierdoor kun je een omgeving creëren die bij elk doel van de ruimte past. Brave GroundTM wordt in Nederland binnen de zakelijke markt uitgebracht onder Sikkens. Richting consument doen we dit met het verfmerk Flexa.


Brave Ground™ imagelxmaj.png

Sikkens bij Bouwcenter

Ben jij ook op zoek naar een kwalitatieve verf voor jouw verfklus? En kies je graag voor een trendkleur of ga je toch voor wat meer neutrale kleuren? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres! Bij geselecteerde Bouwcentervestigingen vind je Sikkens voor ieder project: van binnen tot buiten. Bekijk hier bij welke Bouwcentervestiging jij jouw Sikkens verf haalt. Via het filter Assortiment vind je razendsnel jouw aangewezen Bouwcenter shop.   

Terug naar Sikkens-overzicht