Realisatie badkamer Ouddorp

Bouwcenter Bouwcenter Esselink
Opdrachtgever Particulier
Omvang Woning renovatie
Uitvoerdatum 2018
Website www.bouwcenteresselink.nl

(Bijna) nieuwbouw woning Ouddorp

In 2018 is in Ouddorp een volledige woning genoveerd. De badkamer is een project van de familie in samenwerking met Bouwcenter Esselink. Het resultaat is om trots op te zijn. We zijn heel blij om met zulke gepassioneerde klusfanaten te mogen werken. 

We genieten er sinds kort elke dag van

"Het was bekend dat we begin 2018 een nieuwe woning kochten met wat werk voor de boeg, maar dat het zoveel werk was niet. Tijdens de verbouwing van ons huis werd er steeds meer en meer afgebroken,  het principe van 2 muren en de vloer laten staan was bij ons helemaal van toepassing. "

"Gelukkig kwamen we na een lange ruwbouwfase uiteindelijk ook in de afwerkfase voor de (badkamer) bij Bouwcenter Esselink terecht. We wilde er graag een stoere badkamer van maken en kwamen met ons pinterest bord ‘’Badkamer’’ bij Esselink aan. De verkoper bleek veel van deze plaatjes te kennen en dacht helemaal met ons mee. 
We genieten er sinds kort elke dag van, wat ons betreft een prachtig resultaat."

CONTACT

Wil je jouw badkamer laten renoveren? Of een prachtig nieuw exemplaar door ons laten plaatsen? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Bouwcenter Esselink

Terug naar referentieprojecten