Realisatie badkamer Zuid-Beijerland

Bouwcenter  Bouwcenter Esselink
Opdrachtgever Particulier
Omvang Realisatie badkamer
Uitvoerdatum 2017
Website www.bouwcenteresselink.nl

Realisatie badkamer particulier

De opening van de vernieuwde showroom van Bouwcenter Esselink was voor ons een goede aanleiding voor een oriëntatie op de mogelijkheden voor vervanging van onze 20 jaar oude badkamer. 

Daarbij waren een aantal criteria van belang, t.w.: 

1. De afmetingen van onze badkamer 
2. De nieuwe badkamer moest beslist onderhoudsvriendelijk zijn 

Aan de hand van deze criteria konden Jaco van der Have en Thijs Visser van Bouwcenter Esselink ons supersnel een aantal prima opties aanreiken. 

Bouwcenter Esselink reikte ons supersnel prima opties aan

Met alle mogelijke knelpunten is rekening gehouden en zelfs de loze ruimte achter het tegelwerk naast het toilet is aan beide zijden slim benut. 

Vlekkeloos verlopen

Levering van de bestelde artikelen is probeemloos verlopen. 
Onze complimenten aan Esselink Bouwmaterialen voor het doordachte advies, de hoge kwaliteit en de probleemloze levering van onze nieuwe badkamer. Ook onze complimenten voor Rijssemus Bouw uit Zuid-Beijerland voor het zorgvuldig plaatsen daarvan. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. 

Contact 

Heeft u ook interesse voor het plaatsen van een nieuwe badkamer? Bijvoorbeeld strak modern of romantisch landelijk? Voor welke stijl badkamer u ook gaat, bij Bouwcenter Esselink bent u aan het juiste adres. Ons assortiment omvat alle stijlen. Voor iedere smaak een passende badkamer. Wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact op met de medewerkers van Bouwcenter Esselink Middelharnis of bezoek snel onze showroom. 

Terug naar referentieprojecten