Realisatie nieuwe badkamer

Bouwcenter  Bouwcenter Esselink  
Opdrachtgever  Particulier
Omvang Realisatie badkamer
Uitvoerdatum 2017
Website www.bouwcenteresselink.nl

Realisatie badkamer in opdracht van particulier

In het historische centrum van het pittoreske plaatsje Middelharnis stond een oude woning die grondig gerenoveerd/gerestaureerd moest worden.

“Onder begeleiding van een plaatselijke architect hebben we een integraal plan ontwikkeld waarin de authentieke details weer in het zicht gebracht moesten worden. Tevens wilden we de look and feel van eind 19e eeuw combineren met het comfort van nu. Met dit “verlanglijstje ”zijn we naar BC Esselink gegaan en we hebben daar onze wensen kenbaar gemaakt.

De look and feel van 19e eeuwse charme in een modern jasje

"Er werd goed naar ons geluisterd en onze ideeën werden gelijk omgezet in een zeer realistisch plaatje middels hun 3D computerprogramma. We waren gelijke enthousiast over deze aanpak. Het uitzoeken van de materialen ging aan de hand van de adviseur die ons hielp bijna als vanzelf. Nadat we de uitgewerkte tekening en de offerte ontvangen hadden wisten we gelijk; dit wordt onze badkamer". 

"BC Esselink heeft de coördinatie geheel ter hand genomen en wij werden dan ook echt “ontzorgd. Dat de badkamer mooi zou worden wisten we maar het uiteindelijke resultaat was toch nog ver boven onze verwachtingen. Daarom raden wij iedereen van harte aan om met deze betrouwbare partner in zee te gaan. We hopen nog vele jaren van onze badkamer te mogen genieten”

Contact 

Heeft u interesse in het plaatsen van een nieuwe badkamer of wilt u meer weten over dit prachtige project? Neem dan contact op met van de medewerkers van Bouwcenter Esselink Middelharnis

Terug naar referentieprojecten