"Vivre dans les petites Paris"

Vestiging Bouwcenter Esselink
Opdrachtgever Particulier
Omvang  Realisatie badkamer 'Vivre dans les petites Paris'
Uitvoerdatum 2018
Website www.esselink.nl

 

Wij hebben een mooie woning aan de rand van “petit Paris” waar we met veel plezier wonen. Vanaf het moment dat we deze hebben gekocht, hebben we al verschillende ruimtes binnen en buiten de woning goed onderhanden genomen. 

Realisatie badkamer

In 2017 hebben wij besloten om onze badkamer eens grondig aan te pakken. 
Aangezien we al bekend waren met de firma Esselink was het voor ons niet moeilijk om een keuze te maken waar wij de materialen voor onze nieuwe badkamer te willen kopen. 
Met hulp van een deskundige adviseur hebben we een prachtig 3D ontwerp laten maken en al onze wensen in het verkoopgesprek doorgenomen. 

De keuze voor Bouwcenter Esselink was snel gemaakt

De droombadkamer

We hebben dan ook op advies van Esselink een vakman in de hand genomen die al onze wensen wist te realiseren. Met warme kleuren en leuke accenten is het een badkamer geworden met een heus “wellness” gevoel”. Het douchen in combinatie met de Sunshower maakt dit gevoel dan echt compleet en is een echte aanrader. 
Ook het ruime wastafelmeubel met twee was plaatsen en veel opbergruimte is echt geweldig voor een gezin met kinderen. Kortom, we zijn erg content met de adviezen van Esselink en ervaren het dan ook elke dag als “een warme douche”.

Badkamers bij Bouwcenter Esselink

Wilt u uw badkamer grondig onder handen laten nemen? Of wilt u ons brede assortiment badkamers eens komen bekijken? Voor welke stijl u ook gaat, bij Bouwcenter Esselink bent u aan het juiste adres! Kom snel langs in onze vestiging of neem contact op met één van de medewerkers van Bouwcenter Esselink

Terug naar referentieprojecten