Mauer

De sleutel naar veilige renovatie en nieuwbouw…

VIND JE BIJ MAUER WONINGBOUWSLOTEN

Vind je het handig om voor alle soorten binnendeuren genoeg te hebben aan één serie sloten? De Mauer 1500-serie is een compleet assortiment binnendeursloten voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bovendien speciaal geschikt voor de Nederlandse markt.

Een veilig huis betekent niet alleen van veiligheid van buiten naar binnen, maar ook van de ene naar de andere binnenruimte. En niet alleen veiligheid is een issue, maar ook privacy in eigen huis is zeker geen overbodige luxe.

Mauer Woningbouwsloten heeft een complete serie in huis om alle gewenste binnendeuren optimaal te vergrendelen. In dit blog maak je kennis met de Mauer 1500-serie.

Speciaal voor Nederlandse woningen

De Mauer 1500-serie is een compleet assortiment binnendeursloten voor de woningbouw en is special geschikt voor Nederlandse woningen. De sloten passen op allerlei soorten binnendeuren. Bovendien maakt de maatvoering van deze woningbouwserie alle sloten in het assortiment uitermate geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Voor alle soorten binnendeuren

De serie bestaat uit meerdere uitvoeringen en de sloten zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen: van de kast- en kamerdeur tot badkamer-, wc- en schuifdeur. Mauer levert de sloten standaard met een sluitplaat en ze zijn verkrijgbaar met RVS- of witgelakte (RAL9010) voorplaat. De dagschoot (zamac-verwikkeld) is zowel links als rechts omkeerbaar.

Mauer sloten

Als specialist in sloten en cilinders, kan Mauer aan elke specifieke veiligheidswens voldoen. Mauer Nederland heeft uiteenlopende oplossingen in huis op het gebied van veiligheid, in de vorm van sloten, cilinders, lockersloten en elektronische systemen. De cilinders, sloten en/of beslag van Mauer zijn de sleutels om de kans op woninginbraak te verminderen.

Wil je meer informatie over de sloten van dit gerenommeerde merk? Bij jouw Bouwcenter-vestiging vertellen ze je daar graag over. Bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging.