AXA: veiligheidsraamsluiting 3329

De combinatie van een strak design en soepele bediening

Ga voor een strakke uitstraling van je raamkozijnen met de AXA veiligheidsraamsluiting 3329. Deze raamsluiting heeft een modernere design, een sterkere constructie, is makkelijker te bedienen en sneller te monteren in vergelijking met de bekende veiligheidsraamsluiting 3319.

blobid1.png

 

Oude situatie (3319) met schuine hendels - Nieuwe situatie (3329) strakke rechte hendels

25% montagetijdsbesparing
Je hebt bij deze raamsluiting twee schroeven minder nodig (in vergelijking met de 3319) en geen onderlegplaat, dit bespaart je 25% montagetijd.

Ook hoef je niet bang te zijn dat het glas zal breken door foutieve montage, want het slothuis heeft extra versprongen schroefposities.

De raamsluiting is goed toe te passen voor renovatie. Omdat de raamkruk pas in de opleveringsfase gemonteerd hoeft te worden is de kans klein dat deze beschadigd tijdens werkzaamheden en transport.

imagel95lf.png

Veiligheid
Deze veiligheidsraamsluiting voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en is SKG* gekeurd. De sluitkom is versterkt waardoor deze in gesloten stand nog steviger dicht zit. De ventilatiestand is groter dan normaal en ook kan je de raamsluiting in ventilatiestand vergrendelen. Dit is mogelijk bij elke raambreedte tussen de 30 tot 120 cm.

Design
Doordat de hendel binnen de lijn van het kozijn valt geeft dit een rustige en strakke uitstraling van het raam. Afhankelijk van de kleur van het kozijn kan de sluiting in het zwart, aluminium of wit worden gemonteerd. De afdekkap van het slot zorgt ervoor dat er geen schroeven zichtbaar zijn waardoor het kozijn een strakke uitstraling heeft.

imagejepp.png

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw Bouwcenter, bekijk hier de dichtstbijzijnde vestiging.