Goede deurbeveiliging met veiligheidsbeslag

Veel voordeuren zijn goed beveiligd, maar de achterdeur wordt vaak vergeten. Een goede achterdeurbeveiliging is erg belangrijk als we kijken naar de inbraakcijfers. De meeste inbraken vinden namelijk plaats via de achterdeur, dit is in 43% het geval. Gevolgd door een raam op de benedenverdieping (27%) en via de voordeur (16%). Via de garage en het raam op de 1e etage wordt er het minst ingebroken.

huisje-risicopunten-nieuw.jpg

Kerntrekbeveiliging

Voor een goede achterdeurbeveiliging adviseren wij deurbeslag met kerntrekbeveiliging. Het anti-kerntrekcupje in dit veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat de inbreker niet bij de cilinder kan komen om hier in te boren en hem er vervolgens uit te trekken. Door deze beveiliging voldoet het beslag aan het SKG*** keurmerk en aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.


De meest veiligste optie is het AXA premium veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit beslag heeft zelfstellende kerntrekbeveiliging. Dit betekent dat het anti-kerntrekcupje zich zelf afstelt op de cilinder. Steekt de cilinder wat verder uit dan valt dit beslag er mooi overheen. Het bespaart montagetijd, omdat je dit beslag niet handmatig hoeft na te stellen op de cilinder.

bouwcenter-veiligheidsbeslag-axa.jpg

Boorbelemmering

De boorbelemmering in het premium veiligheidsbeslag beschermt ook het slot op de meest kwetsbare plaatsen. Op deze manier is het lastig om door het beslag te boren en bij het slot te komen. Ook zijn de schroefbussen beschermd tegen het uitboren. 

Onbeschadigd schilderwerk bij demontage

Bij het demonteren van het AXA premium veiligheidsbeslag blijft de verflaag onbeschadigd, dit komt door een beschermende seal die tussen het schild en de deur wordt geplaatst. Deze seal is een neopreenlaag die AXA heeft gepatenteerd. Tevens beschermt deze laag het beslag tegen water en tocht. Dat komt goed van pas tijdens de koude donkere dagen

Daarnaast werkt AXA aan een nieuwe beslaglijn, namelijk het AXA plus veiligheidsbeslag. Dit beslagtype gaat er komen in drie vormen, namelijk Oval, Curve en Edge.
Binnenkort meer informatie!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van de Bouwcentervestigingen.