Jet Bik glazen lichtkoepels

Glazen lichtkoepels kom je steeds vaker tegen in het interieur. En dat is niet gek, want met een glazen lichtkoepel haalt de bewoner een fenomenaal panoramazicht in huis. Prachtig op zolder, toch vaak een donkere ruimte. Wie wil dat nou niet? Kiest jouw opdrachtgever voor een lichtkoepel bij zijn zolderrenovatie? Dan ben je bij Jet Bik aan het juiste adres! Jet Bik biedt verschillende glazen lichtkoepels, passend bij iedere woon- en werkomgeving met strak design. We vertellen je graag alles over de parel onder de lichtkoepels: JET FixedGlass.

Jet FixedGlass: strak en ultiem lichtdoorlatend

Kiest jouw klant voor een Jet FixedGlass lichtkoepel, dan haalt hij een vlakglasproduct in huis met strak design. Een Jet FixedGlass lichtkoepel is anders dan andere modulaire units. De koepel heeft een geharde buitenruit met zware keramische randbedrukking voor uitmuntende thermische eigenschappen. Belangrijk, helemaal wanneer je een lichtkoepel op zolder verwerkt. Je wilt natuurlijk optimaal wooncomfort voor de bewoner. Het maximale glasoppervlak van de Jet FixedGlass lichtkoepel zorgt voor een overvloed zonlicht. Doordat je de lichtkoepel zijdelings vastschroeft, is deze uitermate geschikt voor plaatsing op houten of andere bouwkundige opstanden én voor renovatie op bestaande kunststof opstanden. JET FixedGlass kan geleverd worden op de opstand RO16, maar kan met behulp van een renovatieset ook op de meest voorkomende bestaande opstanden worden gemonteerd. De schroefbevestiging wordt met een afdeklijst onzichtbaar gemaakt.

De Jet FixedGlass lichtkoepel is dé parel onder de glazen lichtkoepels

Alle kenmerken op een rijtje

• Beschikbaar in 5 maten.
• Stapelbaar en daardoor efficiënt in vervoer.
• Ook verticaal te vervoeren.
Eenvoudig te monteren.
• Toepasbaar in nieuwbouw en renovatie projecten. • Hagelbestendig.
• Geluiddempend.
• Biedt een uitstekende isolatiewaarde.

Jet FixedGlass glazen lichtkoepels bij Bouwcenter

Ben jij voor jouw opdrachtgever op zoek naar een strakke glazen lichtkoepel voor op zolder? Een exemplaar die veel licht doorlaat, over uitmuntende isolerende en geluiddempende eigenschappen beschikt? En ook nog eens strak is vormgegeven? Dan is een Jet FixedGlass glazen lichtkoepel van Jet Bik écht iets voor hem. Deze glazen lichtkoepel geeft een exeptioneel panorama-effect, past perfect in renovatieprojecten en is eenvoudig te monteren. Kom snel langs bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt voor de vele mogelijkheden.