Baksteencentrum Het Zuiden

Baksteencentrum Het Zuiden is een specialistische aanspreekpartner voor architecten, aannemers en opdrachtgevers van bouwprojecten. Bij Baksteencentrum Het Zuiden worden ongeveer 1400 soorten Nederlandse en buitenlandse gevelstenen en dakpannen gepresenteerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prefab gevelsystemen. Deze zijn opgebouwd uit gezaagde keramische stenen die voorzien zijn van een gewapende betonrug.

Specialisatie als gevolg van de bundeling van diepgaande kennis en langdurige ervaring maakt Baksteencentrum Het Zuiden tot één van de sterkste spelers op het gebied van keramische bouwproducten in het zuiden van het land.

Architecten, aannemers, projectontwikkelaars, stedenbouwkundigen zijn beeldbepalend in onze veranderende samenleving. Binnen dit spectrum fungeert Baksteencentrum Het Zuiden als een ideale gesprekspartner op ondermeer het adviserende en inspirerende vlak.

In onze moderne showroom bieden we een inspirerend overzicht van ons totaalaanbod in gevelsteen, baksteen en dakpannen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de eigenschappen van onze producten, de mogelijkheden en verwerkingsmethodes. Zij adviseren je graag over alle mogelijkheden, passend binnen ieder budget en wens.

Baksteencentrum Het Zuiden
Deense Hoek 8
5737 PC Lieshout
Tel. (0499) 42 58 80
Fax. (0499) 42 27 66

bc.zuiden@baksteencentrumhetzuiden.nl