Aannemer

Begin je aan een nieuw bouwproject? Dan zijn wij jouw verlengstuk. Samen gaan we de aanbesteding in en ondersteunen wij jou met ons uitgebreide assortiment en vakkundig personeel. Maar ook voor projectontwikkeling in eigen beheer ben je bij ons aan het juiste adres! Samen de juiste gevelsteen, isolatie of verdiepingsvloer kiezen of vanuit onze betoncentrale het recept voor de betonmortel bepalen, wij staan voor je klaar.

Onze Bouwshop ondersteunt je bij de bouw. Want onder één dak vind je alles wat je nodig hebt om jouw project te klaren. Van bouwmaterialen en hout- en plaatmateriaal tot lijmen en gereedschappen. En wil je dat jouw bestelling geleverd wordt? Ook dán zit je bij ons goed. Ons eigen wagenpark maakt dat mogelijk. En als we het product niet op voorraad hebben, dan bestellen we het uit ons 27.000 m2 centraal magazijn.

Tijdens de afbouwfase kun je terecht in onze showroom voor keukens, badkamers, tegels en deuren. Of het nu gaat om een projectkeuken, een designkeuken uit de NEXT 125 serie, luxe binnendeur met glas in lood of een tubespaan vlak. En indien gewenst van A-tot-Z. Jij kiest, wij verzorgen!

We zien je graag terug bij Bouwcenter Swinkels!